Locales

LOCAL EN MATARÓ

Es troba situat al bell mig de la ciutat de Mataró (a 30 km. de Barcelona), al carrer de vianants del centre històric a primera línia comercial, al carrer Barcelona núm. 30, al costat del carrer de la Riera hi ha escassos metres de la plaça Santa Ana, zona amb alta activitat comercial i elevat trànsit de vianants, amb pàrquing públic.

El local disposa de 110 m² tots en planta d'espai diàfan, amb lavabo i magatzem. Té una façana de 5 metres, amb aparador i porta d'accés. Alçada de sostre de 2,50 metres. Paviment de parquet, amb climatització i persiana motoritzada.

L'última activitat ha estat una botiga de sabates d'una coneguda franquícia. Disponible a partir del dia 1 de març del 2022.

Mataró compta amb 129.120 habitants, segons la revisió del padró a 1 de gener del 2021. Segons aquestes dades de l'INE, Mataró és la 52a ciutat més poblada d'Espanya i la 8a de Catalunya.

Perquè si la ubicació fora de l'interès d'algun franquiciador pugui contactar directament amb el propietari: lluisviladevall@hotmail.com

Google maps: https://goo.gl/maps/f3atQS2y58FrKsuPA