Anytime Fitness Foners inicia el compte enrere per a la seva obertura

Palma de Mallorca acollirà el proper 16 de gener el seu segon gimnàs Anytime Fitness al barri de Foners.

Palma de Mallorca acollirà el proper 16 de gener el seu segon gimnàs Anytime Fitness al barri de Foners. Amb una superfície de 500 m2 i obert les 24 hores els 365 dies, el club operarà en règim de franquícia de la mà de Javier Lerma i Laura Ruiz, franquiciats des de fa cinc anys de l’únic Anytime Fitness que de moment hi ha a l’illa balear. El centre -el número 39 d’Anytime Fitness a Espanya- comptarà amb la nova imatge de la cadena, estarà equipat amb la maquinària de Matrix i les seves instal·lacions disposaran de plaques solars i aerotèrmia en una aposta clara per la sostenibilitat i l’eficiència energètica.

 

Barcelona, ​​17 de novembre de 2022.- Anytime Fitness, la cadena de gimnasos més gran del món, ha iniciat el compte enrere per donar la benvinguda a la xarxa a un nou centre a Palma de Mallorca. Es tracta del club que el proper 16 de gener obrirà les portes al barri de Foners (al número 9 del carrer Pérez Galdós) de la capital balear, amb què l’ensenya sumarà 39 centres operatius al país i dos al arxipèlag.

 

Més multifranquiciats a Anytime Fitness Iberia

Anytime Fitness Foners, de 500 metres quadrats i obert les 24 hores cada dia de l’any, estarà gestionat per Javier Lerma i Laura Ruiz, que amb aquesta obertura es converteixen en multifranquiciats de la cadena a Espanya, ja que des del febrer del 2017 operen el que fins ara ha estat el seu primer i únic club, al cèntric carrer 31 de desembre de la mateixa ciutat.

“Estem molt contents i orgullosos de veure que Anytime Fitness segueix creixent de la mà de franquiciats que ja formen part de la nostra família, com és el cas de Javier i Laura. Aquesta és la millor carta de presentació amb què podem comptar per demostrar la confiança reiterada dels franquiciats que aposten per créixer amb nosaltres i ens permeten créixer amb ells”, destaca Tim Devereaux, director general d’Anytime Fitness Iberia.

Més de 250 socis en 30 dies de prevenda

En plena fase d’adequació del local i aquest primer mes de prevenda -el procés va arrencar el 17 d’octubre passat-, Anytime Fitness Foners ha aconseguit sumar a les seves files més de 250 socis. Una xifra que és un èxit rotund i amb què els seus franquiciats calculen poder obrir les portes del seu nou club superant els 500 socis.

“Estem molt contents de poder inaugurar el nostre segon Anytime Fitness, i de seguir portant la salut a tots aquells que confien en el nostre model i en el nostre servei per millorar-ne el benestar i la qualitat de vida. Ja tenim més de 250 persones inscrites al nostre futur club on, igual que al primer, oferirem plans individualitzats, personalització, innovació, flexibilitat, avantguarda i els millors professionals de l’illa perquè tots els nostres socis puguin assolir de la nostra mà qualsevol objectiu fitness que es proposin”, sosté Javier Lerma.

Zona funcional equipada amb MyZone: avantguarda i gamificació

Anytime Fitness Foners estarà dissenyat segons el nou manual d’estil de la franquícia, comptarà amb la maquinària de Matrix, tindrà zones de cardio i pes lliure i una sala d’entrenament funcional nova equipada amb la tecnologia de MyZone, el mesurador de freqüència cardíaca que posarà a competir tots els usuaris que s’acullin als plans que inclouen aquest servei.

A més, disposarà d’un estudi on diàriament s’impartiran classes dirigides en grups reduïts. Perquè els seus socis puguin començar a entrenar des de ja -abans d’obrir les portes-, el club els dóna la possibilitat de fer-ho fora de les seves instal·lacions gràcies als més de 1.100 plans d’entrenament i més de 8.000 exercicis amb què estan dotades les App de la cadena.

Eficients també en la despesa energètica

Anytime Fitness Foners neix amb la vocació de ser un gimnàs eficient també des del punt de vista energètic i respectuós amb el medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic. Com? Gràcies a la seva aposta per plaques solars i aerotèrmia.

“Estem molt orgullosos de posar en marxa un gimnàs tan sostenible. És una contribució més al benestar present i futur, no només del nostre negoci, sinó de les properes generacions. Volem que tots els nostres socis siguin conscients del desafiament energètic que tenim al davant i, per això, comptarem amb unes pantalles a l’entrada del nostre club en què tots podrem comprovar l’energia que demanem i produïm a cada moment”, afirma Lerma.

– FI –

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors