Serveis homologats

L’AFC ha signat un nou conveni de col·laboració amb Securitas Direct a fi d’oferir als seus associats, i al mercat de la franquícia en general, condicions preferents i una atenció personalitzada per a la protecció front amenaces de seguretat que poden comprometre el futur de qualsevol negoci, creant un entorn de treball segur per a clients i treballadors i, també, preservant les pròpies instal·lacions, els objectes més valuosos i la informació important.

Com garanteix Securitas Direct la seguretat d’un negoci? L’alarma amb tecnologia PreSense™ permet anticipar-se al perill fins i tot abans que es produeixi una intrusió; s’adapta a les necessitats de cada empresa, ja sigui a locals comercials, oficines o naus. Primer, es fa un estudi de seguretat personalitzat a cada negoci i, detectats els punts febles, els soluciona amb una instal·lació, amb doble via de transmissió, sense cables ni obres, impossible d’inhibir i en menys de 24 hores.

També ofereix garantia i manteniment de per vida mentre duri la vigència del contracte. La central receptora de Securitas Direct atent els salts d’alarma en un temps mitjà de 20’’, verificant l’alerta i activant el protocol de seguretat. Un cop verificat l’intent de robatori o la situació d’emergència s’avisa a la policia i, a més, hi ha la possibilitat d’enviar un vigilant Securitas per comprovar que està passant. Finalment, amb la aplicació My Verisure de Securitas Direct controlar la alarma per part del client des de qualsevol part del món és més còmode, fàcil i segur.

Per saber més sobre Securitas Direct podeu contactar amb:

Raúl Mateos Pérez, Responsable d’Acords Nacionals

Tel. 622 355 877

raul.mateos@securitasdirect.es

SIDASA empresa del Grup UNITS, especialitzada en solucions pel desenvolupament sostenible, és un Servei Homologat per l’AFC, a disposició dels seus associats, SDS BY SIDASA actua en 3 camps de la màxima importància mediambiental: projectes fotovoltaics, la optimització energètica i la consultoria ambiental.

SDS té més de 70 anys d’experiència en l’entrega de projectes fotovoltaics claus en ma, adequant la  millor solució a cada negoci en documentació legal i permisos, subvencions i posta en marxa.

En el terreny de la reducció energètica, SDS audita les instal·lacions del client i li aporta sistemes de recuperació de calor residual, equips d’alta eficiència i, també, li proposa solucions de reducció de residus de producció.

SDSconsultoria ambiental es especialista en el càlcul de inventaris dels gasos d’efecte hivernacle per poder proposar un pla d’acció de reducció i fer el seguiment de les accions realitzades. La avaluació del cicle de vida del producte és fonamental per reduir l’impacte ambiental dels productes o serveis d’una empresa.

Destacarem, finalment, que SIDASA és 100 % carboni neutral des de 2021, certificat per TÜV SUD i, com a signant del The Climate Pledge, es compromet amb el Carboni Neutral, inclosos els seus socis, el 2030.

Més informació a:

Diego Sánchez / diego@sdsbysidasa.com / telèfon 686 126 544

www.sdsbysidasa

Ajudem les franquícies a estalviar a la seva factura eléctrica, promovent la sostenibilitat i un model d’energia responsable. Som una comercialitzadora elèctrica d’origen nòrdic, establerta a Catalunya des de 2008. Oferim energia verda 100% certificada d’origen renovable per la CNMC a particulars i empreses. Parlem amb les pimes de tu a tu, sense intermediaris, ni comissionistes.

Estudiem el subministrament del teu negoci de manera personalitzada amb l’ajuda d’un expert i t’ajudem a optimitzar-lo.

Eliminem despeses innecessàries i optimitzem el consum energètic de petites i mitjanes empreses, adequant el suministrament elèctric a les seves necessitats reals.

Oferim la tarifa més adient a cada tipologia de negoci, prioritzant la transparència, la senzillesa i la gestió eficient. Sense despeses ocultes i sense permanència.

Fomentem l’ús d’energia verda. El 100% de l’energia que comercialitzem compta amb certificació d’origen renovable eòlica, mitjançant les garanties d’origen de la CNMC.

Contacte:
Telèfon: 900 373 681 / +34 629 61 31 08
contacto@escandinavaelectricidad.es

OTP és una enginyeria especialitzada en legalitzacions instal·lacions, amb més de 30 anys d’experiència i més de 5.000 projectes realitzats.

Respecte a l’obertura de noves franquícies, dóna un assessorament tècnic i administratiu integral, en el mínim temps, amb una àgil coordinació d’industrials, que implica una disminució del cost d’implantació del negoci.

OTP té excel·lents relacions amb les administracions, la qual cosa agilita la posada en funcionament de nous negocis.

Contacte OTP Serveis d’Enginyeria:
Rambla Fabra i Puig, 57, 1er. 2n. 08030 – Barcelona
Telèfon: 93 274 49 49
info@otp.cat

Facilitem el desenvolupament d’un sistema de franquícies sempre que es basi en un model de negoci d’èxit provat, única manera d’aconseguir uns bons resultats per als franquiciats i, per descomptat, per a l’empresari.

La direcció de franquícies requereix les habilitats necessàries per gestionar el propi negoci i alhora facilitar l’èxit dels seus franquiciats -empresaris independents- amb els quals s’establirà una relació de col·laboració i, alhora, d’exigència.

Facilitem a l’empresari l’aplicació dels coneixements necessaris per a determinar si la franquícia és el model adequat als seus objectius i, en cas afirmatiu, plantejar les accions concretes més adients, en funció de les necessitats detectades en cada cas, per a la millor aplicació de la franquícia en el seu model de negoci i perquè l’equip directiu de l’empresa pugui decidir el seu pla d’expansió.

Contacte:
info@franquiciescat.org

GEFA PREVEN és una empresa dedicada a la Prevenció de Riscos Laborals des de fa més de 15 anys, acreditada com a Servei de Prevenció Aliè des de l’any 2002.

Actualment, tenen de tretze delegacions a les quatre províncies catalanes (Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida); al País Valencià, amb delegacions a Vinaròs, Castelló i València; a Aragó, amb dues oficines a Osca i Saragossa; i a Madrid amb una altra oficina a la capital. Donen cobertura a més de 35.000 treballadors/es de més de 8000 empreses. Tenen les certificacions ISO 9001 del sistema de gestió de la qualitat; OHSAS 18001 pel sistema de la gestió de salut i seguretat en el treball, i la ISO 14001 que certifica la gestió mediambiental.

El seu fet diferencial és la proximitat i alta capacitat de resposta davant de qualsevol incidència (accident de treball, inspecció laboral, etc.). La satisfacció total dels seus clients és el seu principal objectiu.

S’han acordat uns preus especials per a tots els associats.

Contacte:

Xavier Giménez

Tel. 693 694 032

xgimenez@gefapreven.com

www.gefapreven.com