Empreses, Franquícies i Canvi Climàtic

Barcelona, 17 de juny de 2024 – El passat 13 de juny, l’Associació de Franquícies de Catalunya va organitzar un esmorzar informatiu titulat “Empreses i canvi climàtic: com navegar en un món turbulent”, en l’entorn exclusiu de Norrsken House Barcelona. L’esdeveniment va reunir representants de diverses empreses per discutir els desafiaments mediambientals que enfronten avui dia.

La ponència principal va anar a càrrec de Sidasa, una empresa especialitzada en l’optimització del consum energètic i el desenvolupament de projectes sostenibles. Sidasa va compartir la seva experiència i coneixements sobre com les empreses poden adoptar mesures efectives per reduir el seu impacte ambiental i garantir la seva sostenibilitat a llarg termini.

Durant l’esdeveniment, es va destacar la nova Directiva Europea d’Informació sobre la Sostenibilitat Corporativa (CSRD), que requerirà a les empreses recopilar i supervisar dades mediambientals per millorar els seus indicadors de rendiment. Es va emfatitzar la importància que les empreses comencin la seva transició cap a pràctiques més sostenibles al més aviat possible per convertir aquesta obligació en un avantatge competitiu.

Entre els assistents hi havia, Xavier Vallhonrat President de l’ACF a més de representants de diversos sectors, incloent Mail Boxes Etc., líder mundial en serveis d’enviaments i solucions logístiques per a empreses i particulars. La presència de Mail Boxes Etc. subratlla l’interès i compromís del sector logístic a enfrontar els reptes del canvi climàtic.

L’esdeveniment va proporcionar una plataforma valuosa perquè les empreses catalanes es reunissin, intercanviessin idees i aprenguessin sobre les millors pràctiques per gestionar els riscos mediambientals i aprofitar les oportunitats de sostenibilitat.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors