Anytime Fitness Iberia reuneix la seva família porpra en la seva quarta conferència anual

La filial espanyola de la cadena estatunidenca va reunir un any més els seus franquiciats, equips i proveïdors en un esdeveniment que va tenir lloc els passats dies 7, 8 i 9 de juny a Vilanova i la Geltrú (Barcelona). Sota el lema “El futur és ara”, l’agenda d’aquesta conferència va comptar amb el seu habitual espai d’expositors, ponents d’alt nivell, activitats de teambuilding i el lliurament de guardons de la IV edició dels seus Runningman Awards.

Anytime Fitness, la cadena de gimnasos de conveniència més gran del món, va reunir a la localitat barcelonina de Vilanova i la Geltrú tota la seva família a Espanya per celebrar la seva conferència anual. Un esdeveniment que celebra la seva quarta edició al nostre país, en el qual es reuneixen els seus franquiciats, entrenadors i managers, proveïdors i els equips nacionals i internacionals de la franquícia al nostre país.

“Estem molt contents, orgullosos i satisfets d’haver pogut celebrar aquesta conferència anual amb la nostra família: els players que han confiat en nosaltres, bé per posar en marxa clubs de la nostra marca, o bé com a partners que ens ajuden cada dia a ser el referent de la salut i el fitness mundial que som”, sosté Tim Devereaux,  director general d’ Anytime Fitness Iberia.

Partners que un any més van trobar en aquest esdeveniment el lloc perfecte per exposar els seus serveis i novetats, i van poder estrènyerar relacions amb els franquiciats que la firma ha sumat en els seus onze anys de vida al nostre país.

“És un honor i un enorme orgull poder celebrar aquesta conferència anual envoltats de tants proveïdors que ens acompanyen en el nostre camí per seguir apostant pel fitness i la salut. És un plaer haver compartit espai amb tots ells en aquests dies i reforçar la relació que ja ens uneix. Igual que amb els nostres equips i franquiciats, sense els nostres proveïdors el nostre lideratge seria impossible”, afegeix Devereaux.

 

Una agenda dissenyada d’acord amb les 4 Ps de la franquícia

Basant-se en els quatre pilars que els seus fundadors, Dave Mortensen i Chuck Runyon, van aixecar en la creació de la franquícia, l’agenda va complir de nou amb els seus 4Ps: People, Purpose, Profits & Play (persones, propòsit, beneficis i joc).

“Celebrar la conferència anual és per a nosaltres sinònim de poder acostar-nos encara més als actors més importants del nostre negoci, de poder ensenyar-los tot el que cada dia fem per i per a ells, de demostrar-los una vegada més que el nostre treball està enfocat a seguir guanyant notorietat de marca i rendibilitat per a tots els nostres clubs,  els propis i els franquiciats”, matisa Enrique Iranzo, director d’Operacions d’Anytime Fitness Iberia.

En els tres dies de conferència, els assistents van tenir temps per visitar els estands dels proveïdors a la fira muntada per a l’ocasió; compartir rialles i joc en l’activitat de teambuilding de competició per equips; conèixer de primera mà les novetats que la franquícia aterrarà a Espanya en els pròxims mesos, així com les novetats dels diferents departaments; compartir experiències, millors pràctiques i inquietuds; i per suposat aprendre de la mà d’experts del sector, a través de les diferents ponències formatives o tallers creatius.

“Volíem emocionar i fer d’aquesta conferència un lloc de formació i diversió. Volíem que, en acabar, el nostre esperit d’equip fos si cap més fort del que ja era el primer dia. Arribem a aquesta conferència amb unes ganes immenses de demostrar que junts som més, que junts anem a seguir fent passos de gegant per continuar liderant el sector, estimant cada dia de la nostra feina. Missió complerta”, afirma rotunda, per la seva banda, Natalia López-Maroto, directora de Comunicació i Màrqueting d’Anytime Fitness Iberia.

 

Focus en la tecnologia

La ponència més destacada de l’agenda va anar a càrrec d’Ashley Vickers, responsable internacional d’Operacions d’Anytime Fitness, qui va viatjar a Espanya des dels Estats Units per fer arribar als assistents el missatge que el present i futur d’Anytime Fitness està unit a l’avantguarda i la tecnologia.

Una aposta que els presents van viure en primera persona gràcies a la gamificació de les proves de teambuilding i les sessions d’entrenament grupal amb els dispositius mesuradors de freqüència cardíaca MyZone, o les demos d’escanejos de composició corporal d’un altre proveïdor preferent de la franquícia: Evolt.

Dues empreses tecnològiques a les quals se’n van sumar d’altres dedicades al desenvolupament de plataformes de pagament, gestió, seguretat, etc. i proveïdors d’altres sectors, superant la trentena d’expositors.


Runningman Awards

Sens dubte el moment més emotiu es va viure durant l’entrega dels IV Runningman Awards en el sopar de gala que es va celebrar la primera nit de l’esdeveniment. Uns premis que reconeixen l’excel·lent tasca dels seus franquiciats, els seus equips, els seus socis i els seus proveïdors.

“La nostra conferència anual és el marc perfecte per entregar els nostres premis, i reconèixer davant de tots els assistents el molt que valorem el seu esforç i el valor que aporten a la nostra franquícia, ajudant-nos a seguir sent referents en el sector, a seguir demostrant que la salut i el fitness formen el tàndem perfecte”, afirma Tim Devereaux.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors