UDON s’uneix a l’Associació de Franquícies de Catalunya

  • La companyia de menjar asiàtic líder a Espanya es converteix en un dels membres de l’associació, amb l’objectiu de col·laborar amb actors claus en la indústria i impulsar l’ecosistema de franquícies
  • Des del seu naixement, UDON ha anat creixent, sumant a més persones enamorades d’Àsia i de la seva gastronomia; i amb això, la seva xarxa de franquiciats ha anat engrandint-se, sent avui dia un dels pilars clau de l’ensenya

 

Barcelona, 2 d’agost de 2023.- UDON Asian Food, companyia de menjar asiàtic líder a Espanya, anuncia la seva incorporació a l’Associació de Franquícies de Catalunya (AFC). Per mitjà d’aquest acord, la cadena de restauració es converteix en un dels membres de l’associació, amb l’objectiu de col·laborar amb actors claus en la indústria i impulsar l’ecosistema de franquícies.

En 2004, dos emprenedors, Jordi Vidal i Jordi Pascual, van obrir un restaurant noodle bar en el barri del Born a Barcelona, la qual cosa va suposar la creació d’UDON Asian Food. Des de llavors, la companyia ha anat creixent, sumant a més persones enamorades d’Àsia i de la seva gastronomia; i amb això, la seva xarxa de franquiciats ha anat engrandint-se, sent avui dia un dels pilars clau de l’ensenya. En l’actualitat, UDON compta amb 75 restaurants i més de 850 treballadors en les principals ciutats d’Espanya.

En paraules de Jordi Pascual, cofundador i director General d’UDON Asian Food: “En el context actual en el qual ens trobem, les aliances sectorials són beneficioses i necessàries per a aconseguir un ecosistema social i empresarial apte i favorable. Per tot això, estem molt orgullosos avui de poder anunciar aquesta nova col·laboració, que ens permetrà anar un pas més enllà en un àmbit en què, a nosaltres com a companyia, ens involucra completament: les franquícies”.

Pel seu costat, Xavier Vallhonrat, president de l’Associació de Franquícies de Catalunya, manifesta que: “Comptar amb el suport d’una marca com UDON Asian Food amb una trajectòria d’èxit en el món de la restauració i que compte, de manera ferma, amb la franquícia com a instrument d’expansió i creixement, ens omple de satisfacció. Per part nostra, posem a la seva disposició el nostre portafoli de serveis per a la generació de sinergies i la capacitat de l’AFC per a defensar els interessos dels seus associats en l’entorn econòmic-social”.

Amb aquest acord, UDON consolida el seu ferm compromís per la creació d’un ecosistema empresarial favorable per al sector de les franquícies al nostre país. Paral·lelament, l’associació incorpora a una destacada empresa del sector de la restauració, continuant així amb la seva labor de millora de l’ecosistema.

 

Sobre UDON

UDON Asian FOOD és la companyia de menjar asiàtic líder a Espanya, que va néixer en 2004 a Barcelona com a negoci familiar. Des de llavors, ha evolucionat fins a convertir-se en referent en gastronomia asiàtica de qualitat, amb una oferta inspirada en les tavernes tradicionals japoneses, amb més de 400 anys d’història, i en els restaurants especialitzats en fideus asiàtics.

Actualment, UDON compta amb 75 restaurants i més de 850 treballadors en les principals ciutats de la península. A més, el seu caràcter innovador i paladar inquiet, li ha portat a oferir una carta de més de 40 plats diferents.

Així mateix, la companyia porta anys centrant-se en la promoció d’una alimentació saludable i sostenible. Aquesta aposta li ha portat a rebre en 2020, per part d’Hostaleria d’Espanya, el Premi Nacional d’Hostaleria en la categoria d’Innovació pel seu desenvolupament innovador de la gastronomia asiàtica amb una fórmula senzilla ‘salut i sabor’; i en 2021, el Premi a la Sostenibilitat que atorga l’Associació Marques de Restauració.

 

Contacte:

Evercom: Andrea Vallejo / Toni Vázquez

udon@evercom.es / T. 93 415 37 05 | +34 683 19 76 86

Sobre l’Associació Catalana de Franquiciadors (AFC)

L’Associació Catalana de Franquiciadors neix a Barcelona en 2015 amb l’objectiu de promocionar i representar el sistema de franquícies català, afavorint la seva expansió i facilitant l’entesa entre franquiciadors i franquiciats. Actualment compta amb 43 associats, tots ells compromesos amb el compliment de les bases ètiques recollides en el Codi Deontològic Europeu de la Franquícia. Entre els seus serveis, AFC ofereix assistència i informació per a nous franquiciadors i franquiciats. També publica les estadístiques del sistema de franquícies a Catalunya, disponibles a www.franquiciescat.org

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors