Aquí tu Reforma prioritza la sostenibilitat en els seus projectes

L’empresa de franquícies de reformes i rehabilitació reforça el seu compromís amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible associant-se amb Green Building Council Espanya.

 

 

Aquí tu Reforma, xarxa líder de reformes a Espanya amb 102 franquícies a les principals ciutats, s’ha associat a Green Building Council Espanya (GBCe) amb l’objectiu de fomentar la sostenibilitat en els serveis de reforma i rehabilitació amb la finalitat de reduir les emissions dels edificis, la qual cosa és clau per aconseguir una economia neutra en carboni.
Els edificis d’Espanya i Europa s’enfronten als anys més transcendentals de la seva història per definir el futur de sector, de l’economia i del medi ambient, amb la fita de la reducció d’emissions de l’50-55% per a l’any 2030.

“Amb aquesta pandèmia, els ciutadans hem connectat amb les nostres llars i hem estat conscients de la importància que és comptar amb una llar confortable, amb un aïllament tèrmic i acústic adequat i una bona il·luminació amb espais ventilats” afirma Francisco Morán, CEO d’Aquí tu Reforma que apunta que “ara el que volem promoure són reformes que no només siguin estètiques sinó que també tinguin un component de sostenibilitat que contribueixi a reduir les emissions per complir amb l’agenda 2030″.

Els Objectius de Desenvolupament Sostenible són el pla mestre per aconseguir un futur sostenible per a tots i incorporen desafiaments globals com el clima i la degradació ambiental, entre d’altres, en què el sector de la reforma i la rehabilitació juguen un paper clau. Espanya compta amb un parc d’habitatges molt envellit, amb 45 anys de mitjana, que produeix el 40% de les emissions de CO2.

Per Dolors Horta, directora general d’GBCe “l’entrada d’Aquí tu Reforma a la nostra associació ens permet fomentar la cultura del manteniment, reforma i rehabilitació sostenibles i sensibilitzar la ciutadania.”

Aquí tu Reforma està completament alineada amb els objectius fundacionals de GBCe i en la seva estratègia de treball té un departament tècnic amb formacions sobre sostenibilitat, economia circular i gestió de residus, entre d’altres. “La innovació i la tecnologia són eixos transformadors a Aquí tu Reforma que també volem aplicar a la sostenibilitat”, indica Francisco Morán.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors