Nous descomptes d’Elefante Azul per donar suport als seus franquiciats davant la crisi actual

De febrer a abril, Elefante Azul, soci de l’AFC, ofereix un descompte del 45% per la compra de recanvis i químics a tots els seus franquiciats.

Elefante Azul, primera empresa europea pionera en el rentat de cotxes a alta pressió, pertanyent al holding Grup Moure, implementa nous descomptes per ajudar els seus franquiciats durant la crisi econòmica provocada per la COVID-19. Aquesta iniciativa consisteix en un 10% addicional al 35% ja disponible, sent un total del 45% de descompte en la compra de recanvis i químics durant els mesos de febrer, març i abril.

“La nostra missió sempre és estar a la banda dels nostres franquiciats per ajudar-los a vendre més, oferint el millor servei i qualitat. Arran de la pandèmia entre els nostres objectius un dels més importants és seguir donant-los suport des de totes les Àrees de la Companyia, reforçant l’assessorament i el suport en tots aquells assumptes que més els preocupen “, destaca Manel Montero, director general de Grup Moure, holding fundat el 1996 amb presència en el sector energètic i CARWASH, entre altres, que engloba les empreses Elefante Azul, AutonetoilPetronet i Washnet Factory.

Elefante Azul actualment compta amb 56 centres de rentat a nivell nacional, dels quals 35 són en règim de franquícies. “Durant l’any passat ens vam centrar en acompanyar els nostres franquiciats i empleats per consolidar els centres que ja tenim, encara que sense deixar de banda els plans d’expansió”, afegeix Montero.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors