Aquí tu Reforma rep un premi de l’Associació de Franquícies de Catalunya

 

La companyia especialitzada en reformes d’habitatge va rebre un guardó al millor equip de màrqueting de franquícies.

Aquí tu Reforma, la primera companyia espanyola de franquícies de reformes, va rebre el premi al millor equip d’expansió o de màrqueting de franquícies per part de l’Associació de Franquícies de Catalunya (AFC) el passat dijous 17 de desembre. L’AFC va lliurar els seus reconeixements anuals “Premis franquiciats de Catalunya 2020” en un esdeveniment que va tenir lloc a la seu de l’associació, amb les mesures de seguretat i higiene adequades.

“Aquest reconeixement és molt important per a nosaltres ja que posa en valor a l’equip” afirma Sara Cabello, directora de màrqueting i comunicació d’Aquí tu Reforma i encarregada de recollir el guardó, que també ha agraït a l’Associació “per premiar models innovadors com Aquí tu Reforma, que estan transformant sectors i canviant les regles al costat d’empreses consolidades i de referència en franquícia”.

El jurat estava compost per Xavier Vallhonrat, president de l’AFC; Prudenci Martínez-Franco, director de la fira de franquícies FranquiShop; Silvia Paguen de l’Álamo, representant de BBVA; Ana Úbeda, advocada de RSM Spain i David Casals, periodista del diari Expansión.

El president de l’ACF, Xavier Vallhonrat, ha destacat que “tot i la conjuntura actual provocada per la pandèmia, hem apostat per celebrar els nostres premis anuals i reconèixer així el mèrit de noms que per a nosaltres representen l’esforç de totes les empreses, franquiciadors i franquiciats, que han lluitat i lluiten en un mercat tan complicat com l’actual “.

  • Franquícia més destacada al mercat català: Anytime Fitness.
  • Franquícia més destacada al mercat espanyol: Homebox.
  • Franquícia amb millor projecció a Catalunya: Midas.
  • Franquícia catalana més destacada en el mercat internacional: Mango.
  • Franquícia amb millor política de RSC i / o protecció de l’entorn: Granel Community.
  • Millor CEO d’una empresa franquiciadora: David Varet, CEO d’Homebox.
  • Millor equip de màrqueting de franquícies: Aquí tu Reforma.
  • Proveïdor homologat amb millor activitat referida a franquícies: Escandinava de Electricidad.

El jurat també reconeixia per primera vegada als franquiciats, en les categories de:

  • Millor franquiciat d’una xarxa radicada a Catalunya: Daniel Tostón, franquiciat a Palència i Oviedo de Elefante Azul.
  • Millor franquiciat a Catalunya d’una xarxa radicada a Espanya: Aide Sant Miquel López i Àngels Botiguer Gómez, franquiciades de d-uñas, a Reus.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors