Arriben els Premis Franquícies de Catalunya 2022

Per quart any consecutiu l’Associació de Franquícies de Catalunya convocarà a partir del 1 de setembre la IV edició dels seus Premis.

Que culminarà amb l’acte d’entrega previst pel pròxim mes de desembre.

Cal destacar que hem superat  -en els anys anteriors- els durs inconvenients produïts per la pandèmia mantenint amb èxit les successives convocatòries del 2020 i 2021 i que, amb l’entusiasta estímul aportat per franquiciadors i franquiciats, també passarem amb nota les adverses circumstàncies internacionals que actualment incideixen amb força en la nostra societat i, particularment, en la nostra economia.

Creiem que precisament en els moments difícils és més necessari que mai reconèixer l’esforç de les persones i les empreses que destaquin durant l’any en el desenvolupament del nostre sistema de franquícies i amb aquest esperit hem començat a preparar els Premis del 2022.

Ara, amb el patrocini de RibéSalat

Una novetat important en aquesta edició és la col·laboració amb RibéSalat, associada a l’AFC, que es converteix en patrocinadora del esdeveniment. RibéSalat, entre la seva cartera de serveis d’outsourcing, ofereix assessoria legal, comptable i laboral a franquiciats d’importants xarxes nacionals, a través d’acords amb els seus franquiciadors. Com a companyia fortament compromesa amb la Franquícia, ara dona un pas més, que des de l’AFC li agraïm públicament.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors