Elefante Azul inaugura un nou establiment a Menorca, aconseguint els 61 a Espanya

El nou centre Elefante Azul, ubicat a Ciutadella (Menorca, Illes Balears), disposa de 3 pistes de rentat a pressió, neteja llantes i una zona àmplia per a la neteja interior del cotxe.

La companyia ha invertit 160.000 euros per a construir aquest nou establiment que compta amb una superfície de 400 metres quadrats.

Abril, 2021 – Elefante Azul, primera empresa europea pionera en la rentada de cotxes a alta pressió, pertanyent al holding Grupo Moure, contínua la seva expansió per Espanya amb la inauguració d’un nou establiment de 400 metres quadrats situat al Carrer dels Ferrers 12, a Ciutadella (Menorca, Illes Balears), aconseguint així els 61 centres en tot el territori nacional. La companyia ha invertit 160.000 euros en l’obertura d’aquest nou centre, en el qual s’han instal·lat 3 pistes de rentada a pressió (2 cobertes i 1 descoberta per a rentar furgonetes, camions i remolcs d’embarcacions), neteja llantes i una àmplia zona dedicada a la neteja interior del cotxe.

Malgrat la incertesa generada per la crisi de la COVID19 tenim uns objectius molt clars per a continuar creixent i expandir la nostra marca. Per aquest mateix motiu portem un temps desenvolupant aquest gran projecte que, després d’un ardu treball, estem molt orgullosos presentar”, destaca Manel Montero, director general de Grupo Moure.

De la mateixa manera que a la resta dels centres d’Elefante Azul, és possible realitzar el pagament del servei en efectiu, amb fitxes o amb la targeta de rentada, la qual també ofereix un descompte del 20%. D’altra banda, en el mateix espai i des de 2015 se situa la gasolinera ‘Quality Low Cost’ Autonetoil, també pertanyent al Grupo Moure.

Montero assegura que, “el 2021 serà un any replet de projectes molt ambiciosos. A més d’instal·lar establiments propis, llançarem una promoció especial per a accedir a la franquícia mitjançant la transformació de centres ja existents”. A això afegeix “Constantment busquem innovar i millorar la nostra gestió per a poder oferir millors serveis i productes”.

Aquest nou establiment d’Elefante Azul és el segon de l’illa. El primer es troba a la ciutat de Maó, al Carrer de Artrutx 7, des de 2016.

Sobre Grupo Moure

Grupo Moure és un holding fundat el 1996 amb presència en el sector energètic i carwash, entre altres, que engloba les empreses Elefante AzulAutonetoilPetronet i Washnet Factory. Elefante Azul, amb més de 30 anys d’experiència en el sector, és la primera empresa europea pionera en la rentada de cotxes a alta pressió, garantint la major eficàcia gràcies als seus sistemes exclusius, fàcils i flexibles per al client; Autonetoil és una xarxa de gasolineres ‘Quality Low Cost’ que compta amb 14 centres a nivell nacional; Petronet és distribuïdora núm. 1 a Espanya de peces de carwash i, finalment, Washnet Factory, està especialitzada en la fabricació i instal·lació de centres de rentada.

Si t’interessa tenir més informació sobre Grupo Moure, sol·licitar disponibilitat per a concertar entrevista amb algun dels seus portaveus o tens qualsevol consulta relacionada amb l’empresa, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres.

 

Marga Cañellas / Laura Sali Pérez

+ 34 689 688 822 / + 34 667 656 269

Departament de Comunicació

press@grupomoure.com

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors