Inauguració del nou centre Maria Padilla a Sevilla

Exitosa inauguració del nou centre Maria Padilla, situat al Centre Comercial WAY de Dos Hermanas, a Sevilla.

      

Ens plau comunicar-vos l’exitosa inauguració del nou centre Maria Padilla, situat al Centre Comercial WAY de Dos Hermanas, Sevilla.

Maria Padilla, esteticista i cosmetòloga, és un clar referent en el sector estètic nacional, i dirigeix ​​6 centres avantguardistes situats a Barcelona. Van rebre el premi nacional als millors centres d’estètica el 2017 i 2019. Des que va començar la seva marxa, diversos conceptes han guiat els seus passos: innovació, entusiasme, passió per la feina ben feta, honestedat, eficàcia i una decidida aposta per ressaltar la bellesa natural, interna i externa.

Maria Padilla ha desenvolupat un mètode propi a la recerca contínua d’innovació, eficàcia i qualitat en els seus tractaments orientats cap a una bellesa completa i integral. Com a clíniques de medicina estètica, ens esforcem per aportar als nostres clients la millora constant en els nostres resultats i la recerca constant de noves tecnologies. El nostre equip és el principal factor perquè es compleixi la nostra filosofia de treball, el seu ampli coneixement dels nostres protocols i de la pell.

Les nostres esteticistes i metges, així com la contínua aportació de noves tecnologies i un correcte diagnòstic, ens permeten donar excel·lents resultats a les nostres clientes. Conèixer la cosmètica i els aparells és imprescindible, diagnosticar l’inestetisme que preocupa a la nostra clienta, unint aquestes dues eines, tracem un pla d’acció per a un treball ben fet.

Els nostres projectes futurs, seguir transmetent cada dia a més esteticistes i metges l’amor i la passió per la cura dels nostres clients. Ens agradaria créixer tant en equip humà com en desenvolupament de nous productes i serveis.

Ser capaços de seguir desenvolupant la nostra empresa per consolidar el seu lideratge en el sector, compaginant desenvolupament empresarial i personal per a cada un dels components de la nostra organització, i mantenir un clima de treball que permeti gaudir del que fem, en perfecta harmonia tant de la nostra família com del nostre equip humà.

 

En nom de tota l’organització, li donem la benvinguda al Grup Maria Padilla i li desitgem el major dels èxits.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors