GEFA PREVEN nou servei homologat de l’AFC

Informar-vos que hem arribat a un acord de col·laboració entre ASSOCIACIÓ DE FRANQUÍCIES DE CATALUNYA – GEFA PREVEN per oferir-vos els serveis de Prevenció de Riscos Laborals amb les millors condicions.

 

 

Aprofitem per presentar-vos: GEFA PREVEN és una empresa dedicada a la Prevenció de Riscos Laborals des de fa més de 15 anys, acreditada com a Servei de Prevenció Aliè des de l’any 2002. Actualment tenen tretze delegacions a les quatre províncies catalanes (Barcelona, Tarragona, Girona i Lleida); al País Valencià, amb delegacions a Vinaròs, Castelló i València; a Aragó, amb dues oficines a Osca i Saragossa; i a Madrid amb una altra oficina a la capital. Donen cobertura a més de 35.000 treballadors/es de més de 8000 empreses. Tenen les certificacions ISO 9001 del sistema de gestió de la qualitat; OHSAS 18001 pel sistema de la gestió de salut i seguretat en el treball, i la ISO 14001 que certifica la gestió mediambiental.

 

El seu fet diferencial és la proximitat i alta capacitat de resposta davant de qualsevol incidència (accident de treball, inspecció laboral, etc.). La satisfacció total dels seus clients és el seu principal objectiu.

 

S’han acordat uns preus especials per a tots els associats.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors