Premi Franquícies de Catalunya 2023

GORKA URANGA REDONDO

Premi Franquícies de Catalunya 2023

Categoria: CEO/DG més destacat de l’any, d’una franquícia radicada a Catalunya

 

El Jurat del premis instituïts per l’Associació Catalana de la Franquícia ha volgut distingir enguany la feina i el lideratge de Gorka Uranga, Director General de Mail Boxes Etc. a España des de l’any 2021 i desprès de liderar, a la mateixa empresa, les àrees d’Operacions, Vendes i Expansió.

Mail Boxes Etc. està present, amb més de 3.000 centres, a 54 països amb una facturació global superior als 1.000 M€ i aproximadament 17.000 persones, sent la franquícia líder mundial en el sector dels serveis a les empreses, principalment pimes, oferint serveis de valor afegit per fer-les més eficients i competitives en el mercat, destacant a les àrees de e-commerce i internacionalització amb els serveis d’enviaments, embalatge, logística, impressió i solucions de màrqueting.

Gorka Uranga, des de l’oficina central de Barcelona gestiona el negoci de MBE a Espanya & Portugal que compta amb +280 centres, amb una xarxa de més de 1.500 persones i un creixement mig en els 3 últims anys del 18% anual. També ha començat a treballar directament amb equips de Llatinoamèrica, Orient Mitjà i Àsia.

També, el Grup MBE ha adquirit recentment noves marques complementàries com Alphagraphics (impressió gràfica i serveis de màrqueting) i Prestashop (sistemes de continguts CMS per a e-commerce) i una de les prioritats de Gorka Uranga és ara la integració d’aquestes marques i models de negoci a la xarxa de franquiciats de MBE Espanya, per fer-se més forts en els pròxims anys i seguir a l’avantguarda dels segments amb més projecció.

Aquests són alguns dels aspectes, a més de la seva qualitat humana ben coneguda pels professionals, que avalen  el Premi guanyat per Gorka Uranga. Felicitats!

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors