Premi “Franquícies de Catalunya 2023” en la categoria de millor franquiciat de l’any.

MBE AIRPORT GROUP

David Pugès, fundador i CEO de MBE AIRPORT GROUP, va recollir el passat mes de desembre el premi atorgat por el Jurat dels Premis convocats per l’Associació de Franquícies de Catalunya.

La llarga trajectòria des de l’obertura del seu primer centre MAIL BOXES, ETC. a El Prat de Llobregat fa més de 20 anys fins a l’actual situació, amb diversos centres MBE operatius a Catalunya i Madrid, l’ampliació de les instal·lacions i la incorporació de nous serveis a les 3 àrees que atén: transport internacional, producció gràfica i la producció i venda de merchandising son fruit de la aplicació, amb la col·laboració de Lali Pugès. la seva germana i directora executiva de  MBE AIRPORT GROUP, d’uns valors basats en la proximitat, la igualtat, la vida sana, la sostenibilitat, la qualitat, la honestedat  i el respecte com a pilars fonamentals damunt els quals s’ha construït la família MBE AIRPORT.

Els propis franquiciats de MBE van elegir el 2021 a David Pugés “franquiciat de l’any”, destacant que representa el model d’empresari sempre disposat a implicar-se per oferir al client un servei amb solucions noves i a mida per superar els competidors, generar negoci i fidelització.

MBE AIRPORT GROUP és un equip intergeneracional format per unes 70 persones, de les quals el 48% són dones i on la igualtat laborar i salarial és la norma. Com a resultat, 8 dels principals departaments de l’empresa estan liderats per dones.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors