SECURITAS DIRECT nou servei homologat per l’AFC

L’AFC ha signat un nou conveni de col·laboració amb Securitas Direct a fi d’oferir als seus associats, i al mercat de la franquícia en general, condicions preferents i una atenció personalitzada per a la protecció front amenaces de seguretat que poden comprometre el futur de qualsevol negoci, creant un entorn de treball segur per a clients i treballadors i, també, preservant les pròpies instal·lacions, els objectes més valuosos i la informació important.

Com garanteix Securitas Direct la seguretat d’un negoci? L’alarma amb tecnologia PreSense™ permet anticipar-se al perill fins i tot abans que es produeixi una intrusió; s’adapta a les necessitats de cada empresa, ja sigui a locals comercials, oficines o naus. Primer, es fa un estudi de seguretat personalitzat a cada negoci i, detectats els punts febles, els soluciona amb una instal·lació, amb doble via de transmissió, sense cables ni obres, impossible d’inhibir i en menys de 24 hores.

També ofereix garantia i manteniment de per vida mentre duri la vigència del contracte. La central receptora de Securitas Direct atent els salts d’alarma en un temps mitjà de 20’’, verificant l’alerta i activant el protocol de seguretat. Un cop verificat l’intent de robatori o la situació d’emergència s’avisa a la policia i, a més, hi ha la possibilitat d’enviar un vigilant Securitas per comprovar que està passant. Finalment, amb la aplicació My Verisure de Securitas Direct controlar la alarma per part del client des de qualsevol part del món és més còmode, fàcil i segur.

Per saber més sobre Securitas Direct podeu contactar amb:
Raúl Mateos Pérez, Responsable d’Acords Nacionals
Tel. 622 355 877
raul.mateos@securitasdirect.es

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors