Ajuts als sectors de la restauració, comerç, els serveis i el turisme del Ripollès i la Cerdanya

Els beneficiaris seran autònoms i pimes dels sectors del turisme, el comerç, els serveis i la restauració del Ripollès i la Cerdanya afectats pel tancament perimetral per la COVID-19 decretat el 23 de desembre passat.

Fins al dia 28 de gener de 2021 estan vigents dues línies d’ajuts per 4,3 milions, que tenen com a objectiu pal·liar els efectes econòmics derivats de les noves restriccions.
Consistiran en una aportació única que, en funció de l’activitat, serà de:

– La restauració, el comerç i els serveis assimilats;
Restauració,(bars, restaurants, cafeteries): 3.000 euros
Comerços i serveis assimilats al comerç: 1.500 euros
Es consideren serveis assimilats: tallers mecànics, serveis fotogràfics, copisteries i arts gràfiques, serveis de reparacions, tintoreria i bugaderies, perruqueries i salons d’estètica i bellesa, i serveis de menjar a domicili.

– El turisme
Guies de turisme de Catalunya habilitats, 1.500 euros
Agències de viatges, 1.500 euros
Explotadores d’habitatges d’ús turístic, 500 euros
Establiments i activitats d’interès turístic, 7.500 euros
Titulars d’establiments d’allotjament turístic, 10.000 euros

Els beneficiaris seran autònoms i pimes dels sectors del turisme, el comerç, els serveis i la restauració del Ripollès i la Cerdanya afectats pel tancament perimetral per la COVID-19 decretat el 23 de desembre passat. Les empreses i autònoms que s’hagin beneficiat prèviament de les convocatòries obertes per a restauració i turisme del Consorci de Comerç Artesania i Moda i l’Agència Catalana de Turisme no caldrà que sol·licitin l’ajut, sinó que rebran el pagament de manera automàtica sense haver de fer cap tràmit nou. Només caldrà fer una declaració responsable acreditant una caiguda de l’activitat del 50% respecte a l’any anterior, a causa de la pandèmia, i adjuntar dues fotos de l’establiment (una de l’interior i una de l’exterior).
Només hauran de tramitar l’ajut els qui no n’hagin sol·licitat cap anteriorment. Les noves subvencions es poden acumular a altres subvencions o ajuts públics i/o privats ja sol·licitats.
Informació i gestió: CISLE, S.L. (www.cisle.es)
Delegació Barcelona: Portal de l´Angel, 36 EdifNetworkia (08002) Barcelona.
Contacte: Joaquin Novales info@cisle.es Tel. 630751259

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors