L’AFC participa a Franquishop Barcelona

El pròxim dijous 17 de juny, l’AFC col·laborarà en la 9a. Edició de Franquishop Barcelona i participarà amb un espai propi per atendre als visitants.

El pròxim dijous17 de juny, tindrà lloc la 9a. Edició de Franquishop Barcelona, de nou de forma presencial, a l’Hotel Novotel Barcelona City (Av. Diagonal, 201) des de les 9.30 fins a les 18.00 hores, en horari continuat.

Com en ocasions anteriors, l’Associació de Franquícies de Catalunya, col·laboradora oficial de l’esdevenimentparticiparà també enguany amb espai propi, per atendre als visitants – emprenedors, empresaris, franquiciadors o franquiciats- facilitant informació i assessorament  per resoldre qualsevol dubte o consulta referent a la franquícia.

Per a més comoditat, les persones interessades poden reservar hora, entrant al web de l’Associació: www.franquiciescat.org i anant a l’enllaç de Franquishop que trobaran a la pàgina principal.

Franquishop Barcelona reunirà més de 40 marques franquiciadores i, fins al moment, hi ha més de 500 visitants registrats gratuïtament.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors