Anytime Fitness amplia amb Matrix Fitness els seus proveïdors

Anytime Fitness amplia amb Matrix Fitness la seva cartera de proveïdors preferents per equipar els seus clubs

El líder mundial del fitness ha ampliat aquest mes d’abril el llistat de proveïdors preferents a nivell internacional amb la inclusió de Matrix, companyia especialitzada en l’equipament integral de clubs esportius. A partir d’ara tots els franquiciats de la cadena nord-americana podran triar entre les màquines de Matrix, Precor o Life Fitness per dotar els seus clubs de màquines dissenyades per als entrenaments de força, cardio i pes lliure.

Barcelona, ​​27 d’abril de 2022.- Anytime Fitness, la cadena de gimnasos més gran del món, ha decidit ampliar-ne tres, amb la inclusió de Matrix, el nombre de proveïdors preferents amb què treballa per a l’equipament dels seus clubs, amb per tal que els seus franquiciats puguin tenir una capacitat d’elecció més gran a l’hora de decidir a quina marca adquirir les màquines necessàries per a les àrees de pes lliure, força i cardio dels seus gimnasos.

 

 

Matrix, Precor i Life Fitness

Matrix Fitness, propietat de Johnson Health Tech, s’uneix així a Precor i Life Fitness, les altres dues ensenyes amb què Anytime Fitness fa anys que equipa tant els seus centres corporatius com les seves franquícies, fora i dins d’Espanya.

“L’acord pel qual Matrix Fitness es converteix en proveïdor preferent d’Anytime Fitness suposa un gran avantatge i un gran avenç per a tots els clubs de la nostra ensenya, i molt particularment per a tots els nostres franquiciats, que des d’ara podran optar a una oferta més gran de màquines amb què equipar els seus clubs en funció de les que més i millor s’adeqüin a les seves instal·lacions”, sosté Alberto Ramos, director de Fitness d’Anytime Fitness Iberia.

 

Línies Ultra i Versa

El directiu també destaca l’avantatge que suposa per als franquiciats d’Anytime Fitness Espanya el fet que Matrix compti amb un magatzem logístic a Torrejón de Ardoz, dins de la Comunitat de Madrid. Cosa que, al seu parer, “fa pensar en un bon i ràpid servei post venda”.

“Treballem perquè la gestió dels clubs Anytime Fitness per part dels nostres franquiciats sigui cada cop més eficaç, i perquè el seu dia a dia sigui més fàcil. Ampliar a tres el nombre dels nostres proveïdors preferents té a veure amb aquest compromís i triar proveïdor un que té un centre d’operacions al centre del país té a veure amb aquesta facilitat que els volem lliurar”, matisa.

Màquines connectades

Totes les màquines de cardio de Matrix Fitness compten amb ports sense fil USB perquè els socis de la cadena puguin carregar els telèfons mòbils o connectar els auriculars i triar què escoltar quan s’entrenen. A més, estan equipades amb consoles tàctils de 16 i 22 polzades connectades a plataformes com Netflix, Spotify, Facebook, Twitter o MyZone.

MyZone va ser un dels mecanismes que Anytime Fitness va posar en marxa als seus clubs fa només uns mesos permetent que els seus socis poguessin tenir accés a un sensor de freqüència cardíaca durant les sessions de fitness, reforçant així la seva aposta tecnològica.

 

20 anys d’història, 10 anys a Espanya

L’ampliació del nombre de proveïdors preferents a la cadena arriba quan Anytime Fitness compleix 20 anys d’existència a tot el món i 10 de trajectòria a Espanya. “Fa anys que oferim dins i fora d’Espanya entrenaments adaptats a les necessitats i expectatives dels nostres socis, posant al seu abast la tecnologia més avantguardista, ajudant-los així a entrenar sempre que vulguin i on vulguin, dins o fora dels nostres clubs, fent que la seva experiència fitness i la seva experiència salut sigui sempre la nostra prioritat”, destaca Ramos.

Gràcies a aquesta aposta, Anytime Fitness compta amb prop de cinc milions de socis a més de 30 països de tots els continents, i el seu objectiu és seguir portant la salut a tots els racons del planeta que els sigui possible, inclosos per descomptat molts més a Espanya, on el seu pla d’expansió passa per sumar 10 nous gimnasos a la xarxa el 2022.

 

Properes obertures

El primer ja va obrir les portes al març a la ciutat de Santander, convertint-se així en el primer de la marca a Cantàbria. Els següents a obrir seran els que actualment estan en construcció als municipis barcelonins de Sant Adrià del Besòs i Santa Susanna, així com a l’illa de Mallorca.

 

– FIN –

 

Notes per a l’editor:

  1. La franquícia Anytime Fitness és la cadena de gimnasos de conveniència més gran del món, amb més de 4.800 clubs repartits per més de 30 països, on entrenen per millorar la seva qualitat de vida més de 5 milions de socis, persones corrents que aposten per un present i un futur millor a través de l’esport.
  2. A Espanya Anytime Fitness compta ara amb 35 clubs, quatre dels quals són propietat de la franquícia.
  3. La franquícia va néixer a Minnesota, on es troba la seu central, i des d’on els seus fundadors Dave Mortensen i Chuck Runyon lideren aquest projecte ja present a tots els continents.
  4. El seu creixement exponencial els ha situat com la franquícia de més ràpid creixement de la història, aconseguint en tan sols 19 anys gairebé 5.000 unitats operatives.
  5. Amb un creixement anual per sobre de les 400 obertures, Anytime Fitness rep premis anualment per ser la franquícia de més ràpid i més creixement de la història des de fa 14 anys.
  6. ANYTIME FITNESS és una marca registrada de Self Esteem Brands™ Company, propietària també de les marques Waxing the City, BaseCamp Fitness i The Bar Method

Per a més informació sobre la franquícia Anytime Fitness, podeu visitar la nostra web www.anytimefitness.es

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors