Aquí la teva Reforma preveu duplicar la facturació apostant pel desenvolupament de tecnologia

La companyia, especialitzada en reformes d’habitatges, ha tancat l’any amb més d’1,6 milions d’euros i ha crescut un 21,5%, passant de 102 a 124 franquícies a l’últim any. De cara al 2022 pretenen sumar-ne 40 més a la xarxa nacional, aconseguint les 164.

Aquí la teva Reforma, present a 11 comunitats autònomes i 46 ciutats espanyoles, ha duplicat la seva plantilla superant els 50 empleats.

La companyia llançarà nous productes de programari com una app perquè el client faci el seguiment de la reforma.

Francisco Morán, CEO d’Aquí la teva Reforma

 

Abril, 2022 – Aquí la teva Reforma, la primera companyia espanyola de franquícies de reformes, ha facturat més d’1,6 milions d’euros el 2021 respecte als 1,1 milions d’euros que va facturar el 2020. A més, ha tancat el 2021 amb 22 noves franquícies respecte al 2020, passant de 102 a 124 franquícies a nivell nacional al llarg del darrer any, fet que suposa un increment del 21,5%. Aquest any, la companyia preveu duplicar la facturació amb la nova divisió de reformes de façanes i edificis; l’obertura de botigues a centres comercials i principals vies i el desenvolupament de nous productes de programari per a reformes.

Francisco Morán, CEO d’Aquí la teva Reforma assegura que les previsions de cara al 2022 són “molt positives” atès que preveu sumar 40 noves franquícies (llicenciataris de marca) i iniciar l’obertura de botigues a centres comercials. En aquest sentit, la companyia tancaria l’any amb un total de 164 franquícies a 11 comunitats autònomes i 46 ciutats espanyoles.

Pel que fa a la plantilla, ha duplicat el nombre d’empleats, passant de 26 a finals del 2020 a 52 el 2021. Morán, explica que “tenir un bon equip és la clau per oferir el millor servei als clients” i afegeix que el 2022 calculem tancar l’exercici amb un total de 65 treballadors en plantilla”.

A partir d’avui i fins dijous 28 d’abril Aquí la teva Reforma serà present a l’stand H808 de REBUILD 2022, l’esdeveniment professional d’innovació per transformar l’edificació a través de la industrialització, la sostenibilitat dels nous materials, la descarbonització i el disseny.

Objectius per al 2022

Aquí la teva Reforma, que compta amb Iberdrola i Banc Sabadell entre els seus accionistes, aposta pel programa de rehabilitació, iniciat a mitjan 2021, que inclou façanes, cobertes, instal·lacions energètiques, reforços estructurals, aluminosi, terrasses, ascensors i impermeabilitzacions, així com un servei de consultoria en rehabilitació sostenible, servei tècnic i patrimoni històric i el desplegament de tendes físiques amb una experiència diferencial.

Entre els desenvolupaments tecnològics cal destacar una app perquè els clients que contractin una reforma puguin fer el seguiment de les diferents fases des del dispositiu mòbil, quedant reflectides totes les dades i conceptes “el que aporta seguretat tant a clients com a professionals, gràcies a la tecnologia blockchain”, indica Morán.

A més, la companyia té diversos projectes de tecnologia i innovació en col·laboració amb el CDTI, les universitats i les empreses del sector.

Sobre Aquí la teva Reforma

Aquí la teva Reforma és la marca líder de reformes d’habitatges i té com a objectiu principal millorar el benestar de les persones a ciutats sostenibles, emprant la tecnologia com a eix vertebrador. La xarxa compta amb 124 llicenciataris -model de negoci similar a la franquícia, però amb més autonomia per a l’emprenedor- ubicats a 43 ciutats espanyoles. La companyia ofereix als seus clients finançament per a la seva reforma a través de la plataforma Aquí Credit i gràcies als seus acords amb entitats bancàries. Aquí la teva Reforma, que va iniciar la seva activitat el 2019, va ser fundada per Francisco Morán i Enric Aparici.

 

Marga Cañellas / Laura Sali Pérez

+ 34 689 688 822 /+ 34 667 656 269

Departament de Comunicació

marga@whiterabbit.site / laura@whiterabbit.site

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors