Anytime Fitness arribarà per primera vegada a Castelló el pròxim mes de març

Castelló de la Plana comptarà amb el primer club d’Anytime Fitness a la província en un temps estimat de dos mesos. Amb una superfície de 600 metres quadrats i obert els 365 dies de l’any, de 6 del matí a una de la matinada, el nou gimnàs operarà en règim de franquícia i estarà gestionat per Luis García i Alicia Verdú, multifranquiciats de la cadena a la Comunitat Valenciana. Immers des d’avui en la seva fase de prevenda, aquest centre oferirà el Coaching Suite de la marca i comptarà amb la tecnologia de Matrix, l’analitzador corporal Evolt i el mesurador de freqüència cardíaca Myzone.

 

Barcelona, 22 de gener de 2024.- Anytime Fitness, la cadena de gimnasos més gran del món, es prepara per donar un nou impuls al seu creixement al Llevant espanyol, amb la pròxima obertura d’un nou club a Castelló de la Plana. Iniciada ja la seua fase de prevenda i amb les obres de condicionament del local en marxa, aquest club obrirà les seues portes el pròxim mes de març de la mà dels seus franquiciats Luis García i Alicia Verdú, multifranquiciats de la cadena a la Comunitat Valenciana gràcies als quatre clubs de la marca que ja operen.

“Per a Anytime Fitness Iberia és un orgull absolut veure com els nostres franquiciats continuen confiant en nosaltres per obrir nous clubs de fitness de la nostra mà i sota el nostre model. No hi ha millor targeta de presentació per a una marca que l’aposta que els seus franquiciats fan per ella. Estem molt contents de veure com Luis i Alicia ultimen l’obertura del que serà el seu cinquè Anytime Fitness a Espanya amb el qual reforçarem la nostra presència al Llevant”, sosté Tim Devereaux, director general de l’ensenya a Espanya.

Situat en l’Avinguda de Casalduch, 38-40, a Castelló de la Plana, en un barri cèntric i residencial de la ciutat, Anytime Fitness Castelló disposarà d’una superfície de 600 metres quadrats en una sola planta, diàfana i sense columnes, i obrirà els 365 dies de l’any amb un horari ininterromput entre les sis del matí i la una de la matinada.

 

Cinquè Anytime Fitness per als seus franquiciats

“Estem molt emocionats de poder posar en marxa un nou club d’Anytime Fitness a la Comunitat Valenciana i molt orgullosos de fer-ho a Castelló, on oferirem el Coaching Suite de la cadena ajustant i adaptant al màxim els plans d’entrenament a les necessitats i expectatives de cada soci. La gent demana fitness i salut, i nosaltres podem oferir aquest binomi acompanyat de la tecnologia d’avantguarda per la qual Anytime Fitness és líder mundial en el seu sector”, expliquen, per la seua banda, Luis García i Alicia Verdú, franquiciats dels clubs Anytime Fitness de Abastos, Mislata, Torrent i Gandia, tots ells a la província de València.

Amb la seua pròxima obertura, Luis i Alicia sortiran de la província valenciana per primera vegada per a estendre la seua xarxa en la de Castelló. “Tenim molts plans per seguir creixent amb Anytime Fitness, i molta confiança posada en aquesta pròxima obertura, la primera que farem sota el Coaching Suite de l’ensenya”, matisen.

 

El valor diferencial del Coaching Suite

El Coaching Suite d’Anytime Fitness significa que aquelles persones interessades a posar-se en forma en aquest nou club de la franquícia americana podran triar inicialment entre els paquets bàsic, Coaching i Coaching Plus, incrementant en cadascun d’ells el valor afegit a les seves

El paquet bàsic permetrà als socis entrenar tots els dies de l’any, amb accés ple i il·limitat a les zones de cardio i entrenament en circuit – equipades amb l’última tecnologia del fabricant Matrix-, pes lliure i activitats dirigides, a la graella del qual es troben classes en grups reduïts de ioga, pilates i GAP, entre d’altres.

També tindran a la seva disposició l’opció de seguir entrenant dins o fora de les seves instal·lacions amb els milers de plans d’entrenament i exercicis amb els quals compta la nova App d’Anytime Fitness, llançada el passat 5 de desembre i amb un enfocament ara més holístic de la salut.

Tot això després de l’entrevista personal i valoració inicial que realitzarà un dels coaches del club -la posada en marxa del qual crearà sis llocs de treball- que donarà com a resultat un pla personalitzat i exclusiu per a cada nou soci.

 

Tecnologia al servei de la salut

Per a totes aquelles persones que desitgin fer un pas més i busquin l’ajuda i l’assessorament d’un entrenador, que volen assegurar els seus resultats, mesurar els seus progressos i treure el màxim rendiment de cada entrenament, al gimnàs, a casa, al parc… AF Castelló oferirà els programes Coaching que basen la seua eficàcia en l’ús de les més avançades tecnologies. El seu slogan “perquè no pots millorar allò que no pots mesurar” deixa intuir en què consisteix.

En l’opció més bàsica d’aquests plans, els usuaris tindran una revisió del progrés aconseguit cada sis setmanes, amb dades objectives basades en la tecnologia dels escàners del mesurador de composició corporal Evolt. A més, rebran pautes de nutrició i programes personalitzats basats en els seus progressos i reptes a través de l’App Anytime Fitness que permet fins i tot xat i videotrucades amb el coach assignat a cada alumne.

Una altra de les claus d’aquests nous programes és la motivació. D’aquí que l’aliança amb MyZone, líder en sensors de freqüència cardíaca i gamificació, s’intueixi perfecta i es presenti com un complement ideal de l’entrenament, que permetrà als seus usuaris monitoritzar l’esforç realitzat en cada sessió de fitness, compartir les seves mètriques i divertir-se competint amb altres socis del club i de la cadena que també apostin per integrar aquests dispositius als seus entrenaments.

Per als usuaris que volen apostar per experimentar la força i motivació de l’entrenament grupal, Anytime Fitness Castelló oferirà Coaching+, afegint a tots els serveis ja esmentats entrenaments en grups reduïts per a iniciació, crema de greixos o construcció de múscul (Base, Build, Burn, respectivament, en les seues sigles en anglés).

 

Nova imatge de marca

Anytime Fitness Castelló comptarà amb tots els elements i colors de l’últim manual de marca d’Anytime Fitness, en el qual s’inclouen nous degradats que fan dels clubs de la marca llocs més actuals i frescos, la finalitat dels quals és adaptar-se a les noves tendències i a un públic cada vegada més exigent i jove.

Un públic que, igual que a la resta de clubs de la cadena, tindrà a la seva disposició vestidors i dutxes individuals, en pro de la seva privacitat i comoditat.

“Volem que els socis d’Anytime Fitness Castelló considerin aquest club com un referent de salut, fitness, benestar i qualitat de vida. Volem que se sentin com a casa des que entrin per la porta i que apostin per assolir la seva millor versió amb nosaltres”, matisa García.


Més obertures el 2023

La pròxima obertura d’Anytime Fitness Castelló serà la segona de la cadena aquest 2024, després de la posada en marxa la setmana passada d’Anytime Fitness Badalona Gorg, a Barcelona. A aquestes se sumaran les que la cadena té previst executar a Parc de l’Aigua – Lleida, Madrid i Andalusia en els pròxims mesos.

L’objectiu de la cadena, que va tancar el 2023 amb 41 clubs operatius, és superar els 50 centres actius a finals d’aquest exercici. “Tenim un pla coherent i sòlid per seguir creixent a Espanya. Podem complir els nostres càlculs perquè 2024 s’antulla l’any del gran èxit de la nostra marca en aquest país”, conclou Tim Devereaux.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors