Anytime Fitness i el Col·legi Guzmán el Bueno de Madrid s’uneixen en la capacitació dels futurs professionals del fitness

 

 

La cadena de gimnasos més gran del món col·laborarà amb el Col·legi Guzmán el Bueno de Madrid a les formacions oficials que aquest imparteix en el grau superior de la branca d’activitats físiques i esportives amb el seu programa Connecta amb l’Empresa. Un certificat extra, amb una càrrega lectiva de 30 hores durant el curs acadèmic, que Anytime Fitness ha dissenyat perquè els estudiants d’aquest centre puguin incorporar-se al món laboral de manera més competitiva, complint amb les expectatives del sector i coneixent des d’un punt de vista teòric i pràctic les diferents àrees i responsabilitats existents en un centre esportiu.

Madrid, 27 de setembre de 2022.- Anytime Fitness, la cadena de gimnasos més gran del món, ha signat un acord amb el Col·legi privat Guzmán el Bueno de Madrid per impartir la titulació acadèmica de “Especialista en gestió, emprenedoria, autoocupació i franquiciat al sector fitness, esport i salut“ per als seus alumnes dels cursos Tècnic Superior en Educació i Animació Socioesportiva (TSEAS) i Tècnic Superior en Condicionament Físic (TSAF).

 

Fort recolzament a la RSC

Ambdues capacitacions són les dues formacions professionals oficials que estan vinculades al grau superior de la branca de les activitats físiques i esportives actualment. Formacions que el Col·legi Guzmán el Bueno fa nou anys que impartix i que en aquesta ocasió comptaran amb el valor afegit que oferirà Anytime Fitness amb el seu ‘Programa Connecta amb l’Empresa’, amb una càrrega lectiva total de 30 hores teòriques i pràctiques que conclouran a l’abril amb la presentació d´un projecte fi de curs.

“Ser líders mundials del fitness ens obliga moralment a aportar el nostre granet de sorra al sector on treballem. El nostre objectiu amb aquesta formació, que farem de la mà d’un centre de referència en la formació de grau superior, és millorar en capacitats i professionalitat els futurs tècnics de fitness, perquè quan s’hagin d’incorporar al món laboral ho puguin fer de forma competitiva sabent què se n’espera i què poden esperar de la gestió del dia i dia i de la realitat d’un club fitness. Per això les nostres hores formatives tindran un fort component pràctic, amb què sentin des del minut u la connexió amb l’entorn empresarial”, sosté Natalia López-Maroto, directora de Comunicació i Màrqueting d’Anytime Fitness Iberia.

 

Formació teoricopràctica

López-Maroto serà de fet qui imparteixi les 30 hores de formació que Anytime Fitness ha pactat amb el Col·legi Guzmán el Bueno. Aquesta formació tindrà lloc de forma presencial a la seu que el col·legi té al carrer Eugenio Salazar, 15, de la capital (al barri de Prosperitat).

Els alumnes de TSEAS i TSAF de primer i segon curs d’aquesta institució podran, des del dimecres 5 d’octubre i fins al proper mes d’abril, aprendre els pros i els contres d’incorporar-se al món laboral per compte d’altri o per compte propi, sabent on buscar feina, què busquen les empreses del sector, com funcionen els diferents departaments, com preparar les candidatures o com desenvolupar la seva pròpia marca i servei en un sector tan competitiu com el del fitness.

“Volem que aquells que avui són el futur del fitness sàpiguen què han de fer per posar en marxa un departament de màrqueting i comunicació, què han de tenir en compte a l’hora d’escollir amb quins missatges dirigir-se als usuaris, com posicionar la marca per a la qual treballin, com treballar als canals on i off de la comunicació o com fer servir i gestionar les xarxes socials”, matisa Natalia López-Maroto.

 

Formació extra i gratuïta

“La sort que tenen els nostres alumnes d’afegir a la formació un complement de màrqueting, emprenedoria i gestió de la mà del gegant Anytime Fitness és impagable. Que una empresa del sector, la més gran a nivell mundial, entengui la necessitat de donar la millor formació, juntament amb els centres formatius, als quals seran els seus futurs professionals és admirable i digne de replicar”, sosté Roi Álvarez, director del Col·legi Guzmán el Bo.

José Carlos Calero, coordinador de les FP del centre, afegeix, per la seva banda, que “l’acord exclusiu aconseguit amb Anytime Fitness Iberia per completar la formació dels nostres alumnes aportarà un plus al seu aprenentatge que serà diferenciador dins del sector, cosa que contribuirà que continuem tenint uns excel·lents resultats a l’hora d’ajudar els nostres futurs professionals a accedir amb èxit al món laboral”.

 

De l’aula al club de fitness

Un accés que el Col·legi Guzmán el Bueno preparava fins ara durant els dos anys que duren les seves formacions amb el seu observatori laboral, cosa que es tradueix a portar una vegada al mes els seus alumnes a un centre esportiu perquè vegin com s’hi treballa i puguin traslladar els dubtes als seus professionals.

Per completar les formacions TSEAS i TSAF,

el Col·legi Guzmán el Bueno exigeix ​​als seus alumnes que duguin a terme 370 hores de pràctiques als centres esportius amb què tenen convenis de col·laboració, entre els quals hi ha Anytime Fitness.

 

Treball final amb Anytime Fitness

Per superar el curs i aconseguir el certificat acreditatiu que concediran les dues entitats, els alumnes hauran de presentar un treball final que versarà al voltant de la creació dun negoci. “L’alumne podrà escollir entre la creació d’un servei autònom i crearà la seva marca personal; la creació d‟un centre esportiu per iniciativa individual; o la d?un centre esportiu sota el paraigua d?una franquícia”, matisa López-Maroto.

Fins ara, el Col·legi Guzmán el Bueno de Madrid ha format més de 700 professionals del fitness amb un altíssim percentatge d’èxit en l’accés al mercat laboral. “Al voltant del 85% dels nostres alumnes aconsegueix feina en acabar les nostres formacions”, assegura Calero.
Segons les seves dades, el perfil d’alumnes que s’inscriuen a les seves formacions professionals correspon al de joves d’entre 18 i 24 anys en la seva immensa majoria, encara que -matisa- “també tenim persones més grans que volen formar-se en fitness als 30, a els 40 i fins i tot als 50 anys. El denominador comú a totes és que vénen amb les idees molt clares i amb moltes ganes d’aprendre”, conclou.

 

Sobre Anytime Fitness:

• La franquícia Anytime Fitness és la cadena de gimnasos de conveniència més gran del món, amb més de 5000 clubs repartits per més de 30 països, on entrenen per millorar la seva qualitat de vida més de 5 milions de socis, persones corrents que aposten per un present i un futur millor a través de l’esport i un estil de vida saludable.

• A Espanya Anytime Fitness compta ara amb 37 clubs, quatre dels quals són propietat de la franquícia.

• La franquícia va néixer a Minnesota, on hi ha la seu central, i des d’on els seus fundadors Dave Mortensen i Chuck Runyon lideren aquest projecte ja present a tots els continents.

• El seu creixement exponencial els ha situat com la franquícia de creixement més ràpid de la història, superant en tan sols 20 anys les 5.000 unitats operatives.

• Amb un creixement anual per sobre de les 400 obertures, Anytime Fitness rep premis anualment per ser la franquícia de més ràpid i més creixement de la història des de fa 14 anys.

• ANYTIME FITNESS és una marca registrada de Self Esteem Brands™, propietària també de les marques Waxing the City, BaseCamp Fitness, Bar Method, Stronger U Nutrition, Healthy Contributions i Provision Security.
Per a més informació sobre la franquícia Anytime Fitness, podeu visitar la nostra web www.anytimefitness.es

 

Sobre el Col·legi Guzmán el Bueno de Madrid

• El Col·legi Guzmán El Bueno és un centre homologat per la Comunitat de Madrid per impartir les formacions professionals de Tècnic Superior en Educació i Animació Socioesportiva (TSEAS) i Tècnic Superior en Condicionament Físic (TSAF).

• Cada formació té una durada de 2000 hores lectives, entre la part teòrica (1630 hores) i la part pràctica (370 hores).

• Des de l’any 2013 ha format prop de 700 professionals en totes dues capacitacions.

• Compta amb dues seus a Madrid. El TSEAS ho imparteix al barri de Prosperitat de la capital, al carrer Eugenio Salazar, 15; i el TSAF al club Real Canoe del barri de l’Estrella, (carrer Pez Volador 30).

• El 2018 el Col·legi va rebre el premi a millor TAFAD d’Espanya.

• Actualment, l’entitat té conveni amb més de 200 entitats del sector.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors