Mail Boxes ETC. reunions de setembre

Les noves sessions informatives de Mail Boxes Etc. per a franquiciats aquest mes de setembre ja estan disponibles per consultar-lo al web oficial de l’empresa.

Barcelona, ​​Espanya (8 de setembre 2022) – MBE organitza per als professionals interessats a la marca un conjunt de sessions formatives durant el mes de setembre amb la finalitat de donar visibilitat al seu model de franquícia.

Aquestes reunions mensuals es programen per tal que els interessats tinguin una primera aproximació amb l’equip de MBE. Les reunions permeten als futurs emprenedors conèixer amb més profunditat tota l’estratègia de marca, la implementació del negoci, els passos a seguir fins a l’obertura de la botiga, l’actualitat del sector, etc. i, sobretot, és un moment perfecte per resoldre de manera directa i amb professionals de referència els dubtes sobre el fet d’inaugurar una franquícia de la mà de Mail Boxes Etc.

 

Els principals avantatges que ofereix MBE als seus franquiciats són:

Finançament. A través d’acords comercials amb els bancs i altres entitats, MBE acompanya els candidats durant la sol·licitud de préstecs per obrir i començar el negoci de forma ràpida.

Disseny dinteriors i identitat corporativa. MBE ha ajudat centenars d’empresaris a l’obertura dels seus centres de servei MBE; la posada en marxa és una cosa menys en què aquests hauran de pensar.

Know-how i formació. MBE té anys d’experiència en formar els seus futurs franquiciats per preparar-los perquè es converteixin en empresaris d’èxit MBE.

Màrqueting nacional i local. Formar part des del principi d´una gran marca present a tot el món amb activitats de comercialització a nivell nacional dóna un impuls a l´activitat.

Acords marc. MBE selecciona empreses líders als seus respectius sectors per aconseguir sinergies i acords nacionals.

Suport en el desenvolupament. Els empresaris MBE fan una activitat saludable i a llarg termini, perquè disposen de ferramentes, tècniques, tecnologies i estratègies provades durant anys per la marca.

Anàlisi de negoci. MBE recull i analitza les dades de mercat i de la xarxa per donar suport i assessorar els empresaris a l’aplicació de les seves estratègies de negoci.

Llistat de reunions programades per MBE per al mes de setembre de 2022 a diferents localitats del territori espanyol:

MADRID, 13, 20 setembre

SANT SEBASTIÀ, 20 setembre

BILBAO, 21 setembre

VITÒRIA, 22 setembre

LOGRONYO, 8 setembre

SARAGOSSA, 9 setembre

TARRAGONA, 12 setembre

SEVILLA, 13 setembre

VALÈNCIA, 13 setembre

MELILLA, 14 setembre

MÚRCIA, 14 setembre

ALACANT, 15 setembre

BARCELONA, 16 setembre

BALEARS, 19 setembre

CÒRDOVA, 20 setembre

CADIS, 20 setembre

JAÉN, 21 setembre

PAMPLONA, 23 setembre

CEUTA, 29 setembre

 

Sobre MBE Worldwide

MBE Worldwide S.p.A. (“MBE”), una empresa privada amb seu a Itàlia, és un proveïdor de comerç global per a PIMES i particulars gràcies a la seva plataforma que ofereix solucions de comerç electrònic, emmagatzematge, enviament i màrqueting global per a PIMES i consumidors mitjançant operacions multimarca: PrestaShop , Mail Boxes Etc. (excepte Estats Units i Canadà), PostNet, PACK & SEND, Spedingo.com, AlphaGraphics, Multicopy, Print Speak, GEL Proximity i World Options. La combinació de la nostra plataforma física -que actualment compta amb més de 3.100 centres de serveis a 53 països amb més de 12.500 associats- amb la nostra plataforma de comerç electrònic PrestaShop va servir a més d’un milió de clients empresa el 2021, generant 1,07 mil milions d’euros (1,26 mil milions de dòlars) de facturació agregada i 24.000 milions d’euros (28.500 milions de dòlars) de valor brut de la mercaderia al comerç electrònic.

 

Per obtenir més informació, visiteu les pàgines web del Grup MBE Worldwide: www.mbecorporate.com – www.prestashop.com/en – www.mbeglobal.com – www.postnet.com – www.packsend.com.au – ww.spedingo.com/es – www.alphagraphics.com – www.multicopy.nl – www.printspeak.com – www.mbe.it – www.mbe.es – www.mbe.de -www.mbefrance.fr – www.mbe.pl – www.mbeportugal.pt – www.mbe.co.uk – www.gelproximity.com – es.worldoptions.com

 

Per a més informació sobre MBE, si us plau visita www.mbeglobal.com  –  www.mbe.es  – www.mbe-franquicia.es

 

MBE Worldwide Group

www.mbecorporate.com  – www.mbeglobal.com  – www.postnet.com  – www.alphagraphics.com   – www.spedingo.com/en  – www.printspeak.com  – www.packsend.com.au  – www.multicopy.nl  – www.mbe.it  – www.mbe.es  – www.mbe.de  – www.mbefrance.fr  – www.mbe.pl – www.mbeportugal.pt  – www.mbe.co.uk

Per a més informació:

Brand Comunicación

Claudia Martínez  – claudia@brandcomunicacion.com

Núria Hernando- nuria@brandcomunicacion.com

Telf: 932700909

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors