Anytime Fitness Iberia celebra a Port Aventura la conferència anual 2022 amb els seus franquiciats

En el desè aniversari de la seva arribada a Espanya, la cadena nord-americana de gimnasos ha unit els seus franquiciats, equips i proveïdors al nostre país.

En un esdeveniment que va tenir lloc al parc temàtic de Port Aventura els passats dies 1, 2 i 3 de juny. Una cita per a la qual la companyia va fer un absolut desplegament de mitjans amb què analitzar juntament amb tots els assistents el present i futur de la cadena, en una agenda que va comptar amb ponències del seu staff, activitats de team building i conferències i tallers de formadors i professors de la talla de Víctor Küppers, Paco Insulsa o Néstor Guerra. Anytime Fitness Iberia va lliurar un any més els seus Runningman Awards, per tal de reconèixer públicament el treball i la gestió de la seva xarxa de franquícies, dels seus socis i dels seus proveïdors.

Barcelona, ​​6 de juny de 2022.- Anytime Fitness, la cadena de gimnasos de conveniència més gran del món, ha convocat tota la seva xarxa de franquiciats a Espanya al parc temàtic de Port Aventura (Tarragona) per celebrar la seva conferència anual, coincidint amb el seu desè aniversari al nostre país.

Els dimecres passat, dijous i divendres, 1, 2 i 3 de juny, Anytime Fitness Iberia va compartir espai i temps amb tots els franquiciats i proveïdors que van acudir a la seva cita. Amb la pretensió d’estrènyer llaços amb tots i sorprendre’ls, l’agenda va estar carregada d’activitats molt variades, tant per als més intel·lectuals com per als més actius. Pensant en aquests darrers, l’arrencada i tancament dels 3 dies es va dur a terme amb entrenaments per a tots aquells que van voler provar i experimentar en primera persona les últimes tendències en fitness i conèixer els darrers avenços tecnològics dels proveïdors assistents de la cadena.

“Estem molt contents d’haver pogut celebrar aquesta conferència anual amb tots aquells emprenedors i inversors que han confiat en nosaltres per posar en marxa clubs de la nostra marca i fer que siguem allò que som, un referent de la salut i del fitness mundial i també a Espanya”, sosté Tim Devereaux, director general d’Anytime Fitness Iberia.
La conferència d’aquest any és la primera que la companyia ha pogut fer des de fa tres anys, ja que l’explosió de la pandèmia del Coronavirus el març del 2020 va impedir que les convocatòries previstes per al 2020 i el 2021 es poguessin dur a terme.

“Celebrar la conferència anual és per a nosaltres sinònim de poder acostar-nos encara més als nostres franquiciats, de poder ensenyar-los tot el que cada dia fem per i per a ells, de demostrar-los una vegada més que la nostra feina està enfocada a seguir guanyant notorietat de marca i rendibilitat per a tots els nostres clubs, propis i franquiciats”, matisa Enrique Iranzo, director d’Operacions d’Anytime Fitness Iberia.

 

Formació i team building

Després d’aquests darrers anys sense poder ajuntar franquiciats i proveïdors en un mateix esdeveniment, Anytime Fitness Iberia ha fet un amplíssim desplegament de recursos perquè tots els assistents a aquesta conferència poguessin compartir moments d’emoció, diversió i treball en equip.

A més, per tal de continuar aportant informació i formació d’interès als seus franquiciats i proveïdors, Anytime Fitness va comptar per a aquesta conferència amb la presència i la participació del formador, professor, escriptor i conferenciant Victor Küppers, un vell conegut d’edicions anteriors de la franquícia , qui va abordar la importància del lideratge; amb el formador i conferenciant Paco Sosa, qui va analitzar com ha de ser la venda des d’un angle emocional; i amb l’emprenedor, mentor i professor Néstor Guerra.

L’agenda va completar les ponències dels directors de la cadena sobre entrenament i digitalització, la fidelització i la capació de socis, el Coaching Model o la importància de formar part d’una franquícia des del punt de vista operatiu i del màrqueting.

“Volíem emocionar i fer aquesta conferència un lloc de formació i diversió. Volíem que, en acabar, el nostre esperit d’equip fos encara més fort del que ja era. I ho hem aconseguit. Hem estat dos anys al costat dels nostres franquiciats, però en aquests dos anys no els hem pogut ajuntar físicament. Arribem a aquesta conferència amb unes ganes immenses de demostrar que junts som més, que junts seguirem fent passos de gegant per seguir portant la salut a totes les persones que confien en nosaltres. Missió complerta”, afirma, per part seva, Natalia López-Maroto, directora de Comunicació i Màrqueting d’Anytime Fitness Iberia.

Runningman Awards

Amb la vista posada en aquesta emoció i en destacar la bona gestió dels seus franquiciats, els seus equips, els seus socis i els seus proveïdors, Anytime Fitness Iberia va lliurar en el marc del sopar de gala que va celebrar al final de la seva primera jornada un total de sis premis Runningman Awards.

“La nostra conferència anual és el marc perfecte per lliurar els nostres premis, i reconèixer davant de tots els nostres franquiciats i proveïdors com valorem el seu esforç i la bona gestió que tant ells com els seus equips fan dels seus clubs, ajudant-nos a continuar sent referents al sector , a seguir demostrant que la salut i el fitness formen el tàndem perfecte. És moment de dir alt i clar gràcies als que ens ajuden cada dia a ser allò que som: líders mundials del fitness”, afirma Tim Devereaux.

Més de 35 proveïdors assistents
I entre aquests últims hi ha els més de 35 proveïdors d’Anytime Fitness Iberia que aquest any han assistit a la conferència de la cadena per exposar a tots els franquiciats de la firma a Espanya quines són les seves propostes de present i de futur.
En aquest amplíssim llistat figuren els proveïdors de maquinària fitness Life Fitness, Precor i Matrix; els de petit material de fitness, Thomas Wellness, Aerobic & Fitness i Ziva (aquests dos darrers també proveïdors d’estructures funcionals de fitness); el proveïdor de pistoles de percussió Therabody; el del sensor de freqüència cardíaca Myzone; el de l’analitzador de composició corporal Evolt; el dels sistemes de cardio protecció Caryosa; i el de les activitats dirigides AEFA Les Mills.

De l’àmbit del disseny, Anytime Fitness Iberia va comptar amb la presència del proveïdor Livit, responsable de la seva nova imatge a tot el món; així com amb la dels seus proveïdors Atipic i Rótulos Mace, especialistes en senyalètica; i Quart Sentit, especialitzat en aromes.
El seu proveïdor de programari de gestió Membr també va estar els tres dies present a la conferència, igual que Modula, Ambimedia i Publydea, proveïdors d’Anytime Fitness en Màrqueting Digital, i aquest darrer juntament amb Artbox també en Màrqueting i Merchandising.
A la cita també hi van anar el proveïdor de so d’Anytime Fitness Iberia, Mister Mix; els seus proveïdors de seguretat, Trablisa i Control Group; de neteja i desinfecció, Netsport; de prevenció de riscos laborals, Prevensystem; de reformes, Seframa; de construcció Morató Arquitectura i Sastre Arquitectura; i de sòls i superfícies a centres fitness, SofSurfaces, Pavigym i Paviflex.
Durant els tres dies, Anytime Fitness Iberia també va comptar amb el proveïdor especialitzat en suports per a mòbils Gimadd Fitness; amb el responsable d’enviament de missatges via mòbil SMSmode; i amb el consagrat a l’oferta d’experiències amb viatges i activitats d’índole diferent, Smartbox.
A l’àrea de vestidor, Anytime Fitness Iberia va tenir entre els seus proveïdors el dels seus uniformes Arizzona Gift, i el d’assecat de xancletes, Buruburan. I al segment de vending i suplements nutricionals la cadena va comptar amb la presència de Nutrisport.
“És un honor i un enorme orgull poder celebrar aquesta conferència anual envoltats de prop de 40 proveïdors que ens acompanyen al nostre camí per seguir apostant pel fitness i la salut. Serà un plaer compartir espai amb tots ells aquests tres dies i reforçar la relació que ja ens uneix”, conclou Tim Devereaux.

– FIN –

Notes per a l’editor:

• La franquícia Anytime Fitness és la cadena de gimnasos de conveniència més gran del món, amb més de 4.800 clubs repartits per més de 30 països, on entrenen per millorar la seva qualitat de vida més de 5 milions de socis, persones corrents que aposten per un present i un futur millor a través de l’esport.
• A Espanya Anytime Fitness compta ara amb 36 clubs, quatre dels quals són propietat de la franquícia.
• La franquícia va néixer a Minnesota, on hi ha la seu central, i des d’on els seus fundadors Dave Mortensen i Chuck Runyon lideren aquest projecte ja present a tots els continents.
• El seu creixement exponencial els ha situat com la franquícia de més ràpid creixement de la història, aconseguint en tan sols 19 anys gairebé 5.000 unitats operatives.
• Amb un creixement anual per sobre de les 400 obertures, Anytime Fitness rep premis anualment per ser la franquícia de més ràpid i més creixement de la història des de fa 14 anys.
• ANYTIME FITNESS és una marca registrada de Self Esteem Brands™ Company, propietària també de les marques Waxing the City, BaseCamp Fitness i The Bar Method
Per a més informació sobre la franquícia Anytime Fitness, podeu visitar la nostra web www.anytimefitness.es

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors