Anytime Fitness obre un nou club a Sant Adrià de Besòs

El municipi barceloní acull des d’avui un nou club d’Anytime Fitness que obrirà les 24 hores i els 365 dies de l’any

 

 

 

 

 

 

 

 

El municipi barceloní acull des d’avui un nou club d’Anytime Fitness que obrirà les 24 hores i els 365 dies de l’any. Amb 530 metres quadrats de superfície en una sola planta i ubicat al centre de la localitat, en una zona comercial i de molt fàcil accés, el club operarà en règim de franquícia. El nou Anytime Fitness, que compta amb la imatge renovada de la marca, ha aconseguit sumar en la fase de prevenda, fins i tot abans d’obrir les seves instal·lacions físiques, més de 320 socis a les seves files.

Barcelona, ​​23 de maig de 2022.- Anytime Fitness, la cadena de gimnasos de conveniència més gran del món, torna a guanyar pes a Espanya amb l’obertura d’un nou club de la seva marca a la localitat barcelonina de Sant Adrià de Besòs.

Localitzat al número 24 del carrer Josep Royo, al bell mig del municipi i en una àrea molt comercial, el club compta amb una superfície de 530 metres quadrats i un horari de 24 hores els 365 dies de l’any. Al capdavant de la seva gestió hi ha Anna i Vincent, dos nous franquiciats d’Anytime Fitness Iberia.

“És un honor donar la benvinguda a la nostra família d´Anytime Fitness Iberia a nous franquiciats, i una enorme satisfacció per a tots els que formem part d´aquesta marca poder continuar creixent de la seva mà”, assegura Tim Devereaux, director general de l´ensenya a Espanya.

 

Creadors de feina i bona acollida

Els franquiciats d’aquest club sostenen, per la seva banda, estar “molt il·lusionats amb l’obertura d’aquest projecte, amb el qual han creat quatre llocs de treball tres de la mateixa localitat de Sant Adrià de Besòs, i amb el que ofereixen un espai de qualitat perquè la gent pugui fer esport i cuidar-se’n. Hem apostat per invertir en una cadena que ofereix salut, benestar i qualitat de vida amb alts nivells de personalització i estem segurs que el públic ho sabrà apreciar”, afirmen.

A la fase de prevenda, abans d’obrir el seu club, Anytime Fitness Sant Adrià ha sumat més de 320 socis. Usuaris que segons Anna i Vincent corresponen a perfils molt heterogenis. “Estem molt contents amb l’acollida que està tenint el nostre club, al qual vénen a inscriure’s persones de tota mena i de totes les edats gràcies a la proximitat de les nostres instal·lacions amb els seus domicilis, a la flexibilitat horària que oferim ia la personalització dels entrenaments que proposem”, matisen.

 

Entrenaments personalitzats

Anytime Fitness Sant Adrià és des d’avui un altre ferri defensor del Coaching Model d’Anytime Fitness. Un model que està dissenyat per oferir un tracte individual i personalitzat a cadascun dels socis de la cadena. Aquest tracte i l’estreta relació que uneix socis i coaches, a més de la més avançada tecnologia disponible al gimnàs ia l’App de la franquícia, seran clars diferenciadors d’aquest nou club respecte a altres competidors de la zona.

“Amb més de 1100 plans d´entrenament i més de 8000 exercicis gravats en vídeo, l´App d´Anytime Fitness és el complement perfecte per a tots els serveis que oferim dins de les nostres instal·lacions” assegura Isaac Fondón, club manager del nou centre.

Els usuaris d’Anytime Fitness Sant Adrià podran entrenar a les zones de cardio i pes lliure del club, així com fer entrenaments en circuit, entrenament funcional i assistir a les classes dirigides en grups reduïts de spinning, ioga, zumba, pilates, bodypump o GAP , que el centre ofereix, entre d’altres.

A més, els socis d´Anytime Fitness Sant Adrià podran contractar els serveis d´entrenament personal que els ofereix el club, adaptats a diferents disponibilitats, estils de vida i butxaques.

 

Segon centre del país amb la nova imatge de la marca.

Anytime Fitness Sant Adrià de Besòs és, després d’Anytime Fitness Santander, el segon club al nostre país que es vesteix d’acord amb la nova imatge de marca d’Anytime Fitness Iberia. Compte per tant amb colors més actuals i frescos i línies arrodonides que parlen de proximitat i nous elements constructius que reforcen encara més la calidesa de les instal·lacions.

“Volem que tots els nostres socis se sentin com a casa. Tenim cabines de dutxa i vestuaris individuals, l’última tecnologia i un equip altament qualificat per ajudar els qui confiïn en nosaltres a aconseguir qualsevol objectiu fitness que es proposin”, afirmen els seus franquiciats.

Altres obertures el 2022

Després d’aquesta obertura, Anytime Fitness Iberia posa el focus on es durà a terme aquest estiu a Santa Susanna, també a la província de Barcelona. El seu pla és acabar l’any amb un total de 10 clubs addicionals a la xarxa amb què va arrencar el 2022.

“Tenim capacitat de créixer a tot el país, de nord a sud i d’est a oest. El nostre model desperta l’interès de molts inversors i emprenedors que cada dia ens criden per conèixer què s’han de fer per unir-se a la nostra família”, explica Alexis Sekulits, director d’Expansió de la companyia a Espanya.

“Tenemos mucho que ofrecer y muchísimas ganas de seguir ofreciéndolo para seguir llevando la salud a todos los rincones del país”, concluye Tim Devereaux.

 

– FIN –

 

Notas para el editor:

  • La franquicia Anytime Fitness es la cadena de gimnasios de conveniencia más grande del mundo, con más de 4.800 clubes repartidos por más de 30 países, en los que entrenan para mejorar su calidad de vida más de 5 millones de socios, personas corrientes que apuestan por un presente y futuro mejor a través del deporte.
  • En España Anytime Fitness cuenta ahora con 36 clubes, cuatro de los cuales son propiedad de la franquicia.
  • La franquicia nació en Minnesota, donde se encuentra su sede central, y desde donde sus fundadores Dave Mortensen y Chuck Runyon lideran este proyecto ya presente en todos los continentes.
  • Su crecimiento exponencial les ha situado como la franquicia de más rápido crecimiento de la historia, alcanzando en tan solo 19 años casi 5.000 unidades operativas.
  • Con un crecimiento anual por encima de las 400 aperturas, Anytime Fitness recibe premios anualmente por ser la franquicia de más rápido y mayor crecimiento de la historia desde hace 14 años.
  • ANYTIME FITNESS es una marca registrada de Self Esteem Brands™ Company, propietaria también de las marcas Waxing the City, BaseCamp Fitness y The Bar Method

Para más información acerca de la franquicia Anytime Fitness, puede visitar nuestra web www.anytimefitness.es

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors