Grupo Moure abrirá una nueva estación de servicio Autonetoil en Vigo

Amb aquesta obertura, prevista a principis de juliol, s’arribaran a les 15 estacions de servei Autonetoil i als 58 centres de rentat Elefant Blau a nivell nacional.

“La posada en marxa d´aquest nou establiment, el primer del hòlding a Vigo, suposarà una millora en l´oferta de serveis per al veïnat i per a la ciutat”, indica Manel Montero, director general de Grupo Moure.

 

Dijous, 19 de maig 2022 – Grupo Moure, hòlding fundat el 1996 amb presència al sector energètic i carwash, entre d’altres, que engloba les empreses Elefante AzulAutonetoilPetronet i Washnet Factory ha anunciat l’obertura d’una nova estació de servei Autonetoil i un nou centre de rentat Elefant Blau a principis del proper mes de juliol a Vigo, a l’Avinguda de Florida número 145.

La inauguració dels esmentats establiments suposarà un creixement per a les dues empreses, les quals assoliran les 15 estacions de servei i els 58 centres de rentat a nivell nacional. Actualment, a Galícia, Autonetoil ja compta amb una altra benzinera Quality Low Cost a la Corunya i Elefante Azul amb dos centres de rentat a la Corunya i Lugo.

Beneficis d’aquesta nova obertura

“La posada en marxa del nou centre Autonetoil – Elefante Azul suposarà una millora en l’oferta de serveis per al veïnat i per a la ciutat de Vigo per múltiples motius” indica Manel Montero, director general de Grupo Moure.

D’una banda, per a la realització de les obres de la gasolinera, ha calgut urbanitzar i condicionar part del paviment urbà, amb l’objectiu de poder tenir l’accés al centre. Això ha suposat un augment de la seguretat i ha millorat l’estat en què es trobava prèviament la zona.

D’altra banda, el director posa èmfasi que “el fet d’oferir uns preus del carburant molt competitius comportarà un estalvi significatiu per a tots els usuaris de la zona, que podran gaudir de la comoditat de tenir una estació de servei oberta les 24 hores del dia, els 365 dies de l´any i amb personal en horari diürn”. I finalitza aclarint que “el carburant que oferim a Autonetoil no és de pitjor qualitat pel fet de ser una low cost, atès que tots els combustibles que es venen a Espanya provenen de les mateixes refineries. El nostre model de negoci es basa en ajustar marges i treballar amb diferents operadors amb l’objectiu d’aconseguir el carburant a un preu millor”.

 

Sobre Grup Moure

Grupo Moure és un hòlding fundat el 1996 amb presència al sector energètic i carwash, entre d’altres, que engloba les empreses Elefante AzulAutonetoilPetronet i Washnet Factory. Elefante Azul, amb més de 30 anys d’experiència al sector, és la primera empresa europea pionera en el rentat de cotxes a alta pressió, garantint la major eficàcia gràcies als sistemes exclusius, fàcils i flexibles per al client; Autonetoil és una xarxa de benzineres ‘Quality Low Cost’ que compta amb 14 centres a nivell nacional; Petronet és distribuïdora núm. 1 a Espanya de peces de carwash i, finalment, Washnet Factory, està especialitzada en la fabricació i instal·lació de centres de rentat.

 

Si t’interessa tenir més informació sobre Grupo Moure, sol·licitar disponibilitat per concertar entrevista amb algun dels seus portaveus o tens qualsevol consulta relacionada amb l’empresa, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres:

 

Marga Cañellas / Laura Sali Pérez

+ 34 689 688 822 / + 34 667 656 269

Departament de Comunicació

press@grupomoure.com

 

 

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors