Anytime Fitness reforça la seva aposta per les Illes Balears amb l’obertura d’un nou club a Mallorca

Palma de Mallorca acollirà a principis de l’any que ve un nou club d’Anytime Fitness amb el qual la marca sumarà quatre centres operatius a l’illa. Amb una superfície de 800 metres quadrats i obert els 365 dies de l’any les 24 hores, el nou gimnàs operarà en règim de franquícia i estarà gestionat per Laura Ruiz i Javier Lerma, multifranquiciats de la cadena a les Illes Balears i propietaris de dos centres de l’ensenya a Mallorca. El nou club oferirà el Coaching Suite de la marca, i estarà equipat amb la tecnologia de Matrix, l’analitzador corporal Evolt i el mesurador de freqüència cardíaca Myzone.

 

Barcelona, 4 de juliol de 2024.- Anytime Fitness, la cadena de gimnasos líder al món, donarà un nou impuls a la seva expansió a les Illes Balears amb la pròxima obertura d’un nou club a Palma de Mallorca. El centre, dotat de dues plantes i una superfície de 800 metres quadrats, obrirà les seves portes a primers de 2025 de la mà dels seus franquiciats Laura Ruiz i Javier Lerma, multifranquiciats de la cadena a l’arxipèlag gràcies als altres dos cubes de la marca que ja operen.

“Estem molt contents de confirmar l’obertura d’un nou club Anytime Fitness a Mallorca i de comptar amb el suport i la confiança de multifranquiciats de la nostra ensenya que aposten per tornar a créixer amb nosaltres, com Laura Ruiz i Javier Lerma. No hi ha millor carta de presentació per a una franquícia que veure com els seus franquiciats i multifranquiciats tornen a apostar per ella creixent amb nosaltres i fent-nos créixer”, sosté Tim Devereaux, director general d’Anytime Fitness Iberia.

 

Tercer Anytime Fitness per als seus franquiciats

Situat al carrer Ramón y Cajal, 5, en una zona d’alta renda per càpita de la capital mallorquina on el sector del fitness només està representat fins ara per conceptes basats en el low-cost, el nou club d’Anytime Fitness, la posada en marxa del qual suposarà per als seus franquiciats un desemborsament d’entorn dels 800.000 euros,  arrencarà la seva fase de prevenda entre els mesos de setembre i octubre.

“Per a nosaltres és un absolut orgull estar treballant en l’obertura del que serà el nostre tercer club Anytime Fitness a Mallorca. Estem molt orgullosos de seguir acostant la salut a les persones que confien en nosaltres per cuidar-se per dins i per fora gràcies al model de negoci que ens ofereix Anytime Fitness, centrat en l’absoluta personalització dels nostres serveis i plans d’entrenament en línia amb la filosofia del nostre Coaching Suite”, expliquen Laura i Javier.

 

El valor diferencial del Coaching Suite

El Coaching Suite d’Anytime Fitness significa que aquelles persones interessades a posar-se en forma en aquest nou club de la franquícia americana podran triar inicialment entre els paquets bàsic, Coaching i Coaching Plus, incrementant en cadascun d’ells el valor afegit a les seves

El paquet bàsic permetrà als socis entrenar tots els dies de l’any, amb accés ple i il·limitat a les zones de cardio i entrenament en circuit – equipades amb l’última tecnologia del fabricant Matrix-, pes lliure i algunes activitats dirigides en classes de grups reduïts.

També tindran a la seva disposició l’opció de seguir entrenant dins o fora de les seves instal·lacions amb els milers de plans d’entrenament i exercicis amb els quals compta la nova App d’Anytime Fitness, llançada el passat 5 de desembre i amb un enfocament ara més holístic de la salut.

Tot això després de l’entrevista personal i valoració inicial que realitzarà un dels coaches del club, que donarà com a resultat un pla personalitzat i exclusiu per a cada nou soci.

 

Tecnologia al servei de la salut

Per a totes aquelles persones que desitgin fer un pas més i busquin l’ajuda i l’assessorament d’un entrenador, que volen assegurar els seus resultats, mesurar els seus progressos i treure el màxim rendiment de cada entrenament, al gimnàs, a casa, al parc… el nou club d’Anytime Fitness de Mallorca oferirà els programes Coaching que basen la seva eficàcia en l’ús de les més avançades tecnologies. El seu slogan “perquè no pots millorar allò que no pots mesurar” deixa intuir en què consisteix.

En l’opció més bàsica d’aquests plans, els usuaris tindran una revisió del progrés aconseguit cada sis setmanes, amb dades objectives basades en la tecnologia dels escàners del mesurador de composició corporal Evolt. A més, rebran pautes de nutrició i programes personalitzats basats en els seus progressos i reptes a través de l’App Anytime Fitness que permet fins i tot xat i videotrucades amb el coach assignat a cada alumne.

Una altra de les claus d’aquests nous programes és la motivació. D’aquí que l’aliança amb MyZone, líder en sensors de freqüència cardíaca i gamificació, s’intueixi perfecta i es presenti com un complement ideal de l’entrenament, que permetrà als seus usuaris monitoritzar l’esforç realitzat en cada sessió de fitness, compartir les seves mètriques i divertir-se competint amb altres socis del club i de la cadena que també apostin per integrar aquests dispositius als seus entrenaments.

Per als usuaris que volen apostar per experimentar la força i motivació de l’entrenament grupal, aquest nou Anytime Fitness oferirà Coaching+, afegint a tots els serveis ja esmentats entrenaments en grups reduïts per a iniciació, crema de greixos o construcció de múscul (Base, Build, Burn, respectivament, en les seves sigles en anglès).

 

 

Imatge de marca i nous clubs per al 2024

El futur Anytime Fitness de Mallorca comptarà amb tots els elements i colors del darrer manual de marca d’Anytime Fitness, en el qual s’inclouen nous degradats que fan dels clubs de l’ensenya llocs més actuals i frescos, la finalitat dels quals és adaptar-se a les noves tendències i a un públic cada vegada més exigent i jove.

Un públic que, igual que a la resta de clubs de la cadena, tindrà a la seva disposició vestidors i dutxes individuals, en pro de la seva privacitat i comoditat.

La pròxima obertura d’Anytime Fitness a Palma de Mallorca serà la tercera de la cadena aquest 2024, després de la posada en marxa d’Anytime Fitness Badalona Gorg, a Barcelona, i d’Anytime Fitness Castellón. A aquestes se sumaran les que la cadena té previst executar a Parc de l’Aigua – Lleida, Madrid i Andalusia en els pròxims mesos.

L’objectiu de la cadena, que va tancar el 2023 amb 41 clubs operatius, és arribar als 50 centres a finals d’aquest exercici. “Podem complir amb els nostres plans; 2024 està sent un any molt positiu, i creiem que així seguirà en el segon semestre perquè el gran èxit de la nostra marca s’expandeixi per tot el país”, conclou Tim Devereaux.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors