Autonetoil i Elefante Azul tanquen un acord de col·laboració amb Rafa Nadal Club

La nova col·laboració d’Autonetoil i Elefante Azul amb el centre Rafa Nadal Club ubicat a la localitat de Manacor (Mallorca) té com a objectiu principal expandir l’abast de les marques i aprofitar sinergies operatives.

Manel Montero, director general del Grup Moure, destaca que “volem assolir noves fites, sense oblidar el compromís i la qualitat que ens han permès arribar a ser un referent en el nostre sector”.

Imatge: a l’esquerra Javier Perelló, representant de Rafa Nadal Club i a la dreta Manel Montero, director general del Grup Moure

 

Elefante Azul i Autonetoil, empreses pertanyents al holding amb presència en el sector energètic Grupo Moure, i Rafa Nadal Club han arribat a un acord de col·laboració per unir esforços i sinergies aprofitant que ambdues empreses són líders en el seu sector.

El centre Rafa Nadal Club (RNC), el qual forma part del complex Rafa Nadal Academy, compta amb una superfície de 80.000 metres quadrats i està ubicat a la localitat de Manacor (Mallorca). Aquest rep més de 100.000 visitants anuals i compta amb 16 pistes de pàdel, gimnàs, 3 piscines i spa, entre altres serveis i activitats.

Per la seva banda, la xarxa d’estacions de servei Autonetoil – Elefante Azul continua amb el seu procés d’expansió a les Illes Balears, sumant més de 10 centres a Mallorca, Menorca i Eivissa. Destaca la recent obertura de 2 estacions de servei a Manacor: un centre mixt (gasolinera Quality low cost i centre de rentat premium) a escassos 300 metres del Rafa Nadal Club, i el nou Autonetoil a la carretera de Manacor a Porto Cristo, obert el passat mes de febrer.

“Estem encantats d’associar-nos amb Rafa Nadal Club, una entitat referent que comparteix la nostra passió per la qualitat, el compromís i l’excel·lència”, destaca Manel Montero, director general del Grupo Moure. De la mateixa manera, Javier Perelló, representant de Rafa Nadal Club expressa que aquesta col·laboració representa una oportunitat única per ampliar el nostre abast i oferir als nostres treballadors i socis beneficis exclusius“.

Acord de col·laboració

Com dues marques líders en els seus respectius camps, Elefante Azul i Autonetoil, referents en el sector energètic i neteja de vehicles, i Rafa Nadal Club, un símbol d’excel·lència en l’esport i el benestar, han unit forces per oferir experiències úniques i beneficis excepcionals a clients i seguidors.

El primer esdeveniment fruit d’aquest acord de col·laboració és la celebració del primer Torneig de pàdel Autonetoil – Elefante Azul a les instal·lacions de Rafa Nadal Club a Manacor els dies 27-30 de juny. El segon torneig de pàdel Autonetoil – Elefante Azul està previst celebrar-se a les instal·lacions Padel Indoor de Manacor a principis d’octubre.

Per part de RNC, els socis i treballadors podran gaudir de condicions exclusives en el repostatge de combustible dels centres Autonetoil de tota l’illa de Mallorca.

Projecte de futur

L’associació amb Rafa Nadal Club representa una fita significativa per a Elefante Azul – Autonetoil. Aquest acord impulsa l’objectiu de proporcionar a clients i usuaris solucions per a l’estalvi en el subministrament de combustible, basat en el nostre concepte de benzinera Quality low cost, afirma Montero. Som pioners a oferir combustible d’alta qualitat al millor preu i amb personal d’atenció al client en horari diürn“, conclou.

 

 

Sobre Grupo Moure

Grupo Moure és un holding fundat fa 30 anys amb presència en el sector energètic i carwash, entre d’altres, que engloba les empreses Elefante Azul, Autonetoil, Petronet, Washnet Factory i Kumbra Yachts, Elefante Azul amb més de 30 anys d’experiència en el sector, és la primera empresa europea pionera en el rentat de cotxes a alta pressió, garantint la major eficàcia gràcies als seus sistemes exclusius, fàcils i flexibles per al client; Autonetoil és una xarxa de gasolineres ‘Quality Low Cost’ que compta amb 18 centres a nivell nacional; Petronet és distribuïdora nº 1 a Espanya de peces de carwash; Washnet Factory, està especialitzada en la fabricació i instal·lació de centres de rentat i Kumbra Yachts, la recent empresa de venda d’embarcacions d’esbarjo.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors