Anytime Fitness tria el barri de Foners per obrir el segon club a Mallorca

El líder mundial del fitness torna a créixer a Espanya amb l’obertura del segon club a l’illa de Mallorca.

El centre, propietat de Javier Lerma i Laura Ruiz, franquiciats de l’altre gimnàs de la firma a la capital balear, va obrir ahir les portes amb més de 500 socis i un horari de 24 hores els 365 dies de l’any. Amb una superfície de 500 metres quadrats i cinc llocs de treball creats, aquest club -el número 39 de la cadena a Espanya- compta amb la nova imatge de l’ensenya, està equipat amb la maquinària de Matrix i les seves instal·lacions disposen de plaques solars i aerotèrmia, en una aposta clara per la sostenibilitat i l’eficiència energètica.

Barcelona, 26 de gener del 2023.- Anytime Fitness, la cadena de gimnasos més gran del món, suma un altre club a la seva xarxa a Espanya amb l’obertura d’un nou centre al barri de Foners, a Mallorca. Ubicat al número 9 del carrer Pérez Galdós de la capital balear, aquest nou gimnàs -el número 39 de la cadena al nostre país- estarà operat en règim de franquícia per Javier Lerma i Laura Ruiz, propietaris i operadors del fins ara únic club AF a l’illa.

“A Anytime Fitness Iberia ens sentim molt orgullosos en veure com la nostra marca segueix creixent al país de la mà de franquiciats que, com la Laura i el Javier, formen part des de fa anys de la nostra família. És un honor veure com continuen confiant en nosaltres per complir els seus projectes empresarials i, en aquest cas, fins i tot de vida. Sens dubte, aquesta és la millor carta de presentació amb què podem comptar”, destaca Tim Devereaux, director general d’Anytime Fitness Iberia.

 

Rotund èxit en la seva prevenda

Anytime Fitness Foners, amb 500 metres quadrats de superfície i obert les 24 hores els 365 dies, es va inaugurar ahir amb més de 550 socis inscrits, un èxit absolut a la fase de prevenda.

“Estem molt contents d´haver complert les nostres expectatives abans de l´obertura del club, i molt satisfets de poder seguir millorant la vida de tots aquells veïns de Mallorca que confien en el nostre model i en el nostre servei per millorar el seu benestar i qualitat de vida”, en destaquen els franquiciats.

Igual que al seu primer club -obert des del 2017 i situat al carrer 31 de desembre de Mallorca- Anytime Fitness Foners oferirà als seus socis, en línia amb el Coaching Model de la cadena, plans d’entrenament individualitzats i personalitzats, innovació, flexibilitat i avantguarda.

“Comptem amb un elenc de grans i compromesos professionals del fitness que treballaran al nostre costat perquè els nostres socis assoleixin de la nostra mà qualsevol objectiu fitness que es proposin”, afirmen.

 

Zona funcional equipada amb MyZone i Evolt: avantguarda i gamificació

Després de la signatura de l’acord mundial tancat el mes d’abril del 2022, Anytime Fitness Foners és el primer club a Espanya que compta a les seves zones de cardio i màquines guiades amb l’equipament del proveïdor Matrix. També té zona de pes lliure i una potent sala d’entrenament funcional equipada amb la tecnologia de MyZone, el mesurador de freqüència cardíaca que posarà a competir tots els usuaris que s’acullin als plans que inclou aquest servei.

Per tal de donar més profunditat al seguiment i progressos dels seus socis, aquest nou club comptarà a més amb la tecnologia de l’analitzador de massa corporal Evolt. Un plus per a totes aquelles persones interessades a aconseguir resultats reals i mesurables, i per als coaches del centre, que tindran una informació molt més precisa de levolució en la trajectòria de cadascun dels socis que apostin per aquesta eina.

Pel que fa a les classes dirigides, l‟estudi d‟aquest nou club impartirà diàriament classes dirigides en grups reduïts, entre les quals destaquen GAP, pilates, Hiit, BodyBalance, BodyPump o BodyCombat.

“Sabem per experiència que aquí a l’illa les classes dirigides es demanen molt, i donarem als nostres socis des del minut u el que sabem que volen. La nostra idea, tal com ho fem al club que ja operem al barri d’Arxiduc, és diferenciar-nos pel nostre tracte personalitzat i el servei que prestem als nostres socis”, afirma Lerma.

 

Serveis 100% personalitzats

“Cada soci que entri per la porta del nostre club comptarà amb un entrenador que us acompanyarà, us guiarà i dissenyarà el pla idoni perquè millori la vostra salut de forma segura i eficaç. No tractem les persones com a números sinó com a éssers únics, atenent les seves característiques i necessitats de forma personalitzada. No entenem la gestió d’un gimnàs d’una altra manera que no sigui ajudar els nostres socis a aconseguir els millors resultats en el menor temps possible, per així millorar la seva qualitat de vida i maximitzar l’eficàcia del temps que dediquen al fitness”, matisa , per la seva banda, Ruiz.

Anytime Fitness Foners, per al qual els seus franquiciats han invertit més de mig milió d’euros, també ofereix als seus socis, com ja ho ha fet abans de la seva obertura, la possibilitat d’entrenar-se, si ho desitgen, fora de les seves instal·lacions, gràcies a els més de

– FI – 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors