Jordi Ardèbol, nou director d’operacions i franquícies de les marques Autonetoil i Elefante Azul

Ardèbol, enginyer industrial amb més de 15 anys d’experiència al sector, arriba per reforçar l’equip directiu de Grupo Moure i impulsar el pla de creixement de la xarxa del hòlding per tot el territori nacional.

Amb aquesta nova incorporació, Grupo Moure pretén consolidar-se en un mercat cada vegada més competitiu, en què ja fa anys que es posiciona.

 

Gener 2023 – Grupo Moure, hòlding espanyol especialitzat en el sector energètic i de carwash, ha nomenat Jordi Ardèbol com a nou director d’operacions i franquícies de les marques Autonetoil i Elefante Azul. Amb aquesta nova incorporació, Grupo Moure reforça el seu equip directiu i incorpora una figura clau per generar noves oportunitats de negoci.

Per mi és un orgull incorporar-me a un equip pioner al sector com Grupo Moure”, reconeix Ardèbol, i afegeix, “a nivell empresarial, els nostres objectius de cara al 2023 són clars: augmentar la facturació de les nostres estacions de servei i centres de rentat i impulsar el pla de creixement de la nostra xarxa per tot el territori nacional”.

Llicenciat en enginyeria industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), el nou director d’operacions i franquícies d’Autonetoil i Elefante Azul compta amb més de 15 anys d’experiència professional exercint funcions similars a empreses pioneres del sector, com VPS group, Plastic Omnium i Mondi Group, enfocat a la gestió de les operacions i el desenvolupament del negoci.

Ara Ardèbol arriba a Grupo Moure per liderar el departament d’operacions i gestionar tot l’equip intern i personal dels centres d’Autonetoil i Elefante Azul, així com coordinar l’obertura de nous centres.

 

 

Sobre Grup Moure

Grupo Moure és un hòlding fundat el 1996 amb presència al sector energètic i carwash, entre d’altres, que engloba les empreses Elefante Azul, Autonetoil, Petronet i Washnet Factory. Elefante Azul, amb més de 30 anys d’experiència al sector, és la primera empresa europea pionera en el rentat de cotxes a alta pressió, garantint la major eficàcia gràcies als seus sistemes exclusius, fàcils i flexibles per al client; Autonetoil és una xarxa de benzineres ‘Quality Low Cost’ que compta amb 14 centres a nivell nacional; Petronet és distribuïdora núm. 1 a Espanya de peces de carwash i, finalment, Washnet Factory, està especialitzada en la fabricació i instal·lació de centres de rentat

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors