TABERNNUS, nou soci de l’AFC

 

Donem la benvinguda com a nou soci de l’Associació de Franquícies de Catalunya a TABERNNUS, concepte, desenvolupat pel Grup Solgepan, que es defineix com a “jamonería de gastro tapes y cerveseria.”

Es tracta d’un model de taberna moderna que té com ambaixador el pernil ibèric al tall oferint, també, altres productes ibèrics amb curació en bodega de més de 24 mesos, gastro tapes d’autor, entrepans, paelles, poké bowls, vins, cervesa i cafeteria.

La franquícia TABERNNUS té 2 models a instal·lar segons les característiques del franquiciat i la ubicació prevista: la “Tabernnus Jamonería Gastro Tapas Cervecería”· i el “Rincón Tabernnus”. Com element molt important el seu know how inclou un control del escandall detallat del rendiment del pernil, a més del suport en el procés de compres i la gestió del establiment.

La experiència del Grup Solgepan en el món de les franquícies és una garantia d’èxit per aquest nou concepte que compleix amb tots els requisits exigits per l’AFC per formar part de la mateixa i des d’aquí posem a la seva disposició els nostres serveis per col·laborar a que assoleixi tots els seus objectius.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors