Grupo Moure és guardonada amb el premi a millor política de RSC i/o protecció del medi ambient als Premis Franquícies de Catalunya 2022

L’Associació de Franquícies de Catalunya (AFC) va reconèixer la tasca de Grupo Moure el 2022 i li va atorgar el guardó a la franquícia catalana amb millor política de RSC i/o protecció del medi ambient a la IV edició dels “Premis Franquícies de Catalunya” .

Esther Rocasalbas, responsable de l’àrea de RSC de Grup Moure, va recollir el premi i va recordar el compromís de Grupo Moure “per mantenir els millors estàndards de qualitat a totes les nostres estacions de servei”.

 

 

Gener 2022Grupo Moure, hòlding fundat el 1996, amb presència al sector energètic i carwash, va ser reconegut per l’Associació de Franquícies de Catalunya (AFC) a la quarta edició dels “Premis Franquícies de Catalunya”. En aquesta ocasió, Grupo Moure va guanyar el premi a la franquícia catalana amb millor política de RSC i protecció del medi ambient.

El guardó, dedicat a la iniciativa de RSC ‘Ens Mou el Matí’, amb què Grupo Moure va donar una dotació econòmica de 15.000 euros a dos projectes de salut i medi ambient, va ser recollit per la responsable de l’àrea de RSC de Grupo Moure, Esther Rocasalbas, que va mostrar el seu agraïment al jurat de l?organització per aquesta distinció.

Estem molt orgullosos per haver guanyat aquest premi. El nostre compromís per mantenir els millors estàndards de qualitat a totes les nostres estacions de servei és sempre una prioritat, i amb aquest guardó no és sinó una prova més que estem seguint el camí correcte”, explica Rocasalbas.

En aquest sentit, la responsable de l’àrea de RSC de Grup Moure ha recordat l’èxit de participació que va suposar ‘Ens Mou el Matí’, amb sol·licituds de fins a 156 entitats diferents, i com van quedar de satisfets amb el resultat, aportant el seu gra de sorra als projectes projectes La casa de Sofía, de l´Hospital Sant Joan de Déu i Educando sobre medioambiente, sembrando futuro, d´AMICA.

El lliurament dels Premis Franquícies de Catalunya 2022 es va dur a terme el dimarts 20 de desembre a la Sala d’Actes del Centre Cívic Villa Urania, situat al carrer Saragossa, 29 de Barcelona. Pel que fa al procés de selecció, va anar a càrrec d’un jurat professional conformat tant per representants del món de la franquícia, com per experts del sector financer i prestigiosos periodistes i advocats.

 

 

Sobre Grup Moure

Grupo Moure és un hòlding fundat el 1996 amb presència al sector energètic i carwash, entre d’altres, que engloba les empreses Elefante Azul, Autonetoil, Petronet. Elefante Azul, amb més de 30 anys d’experiència al sector, és la primera empresa europea pionera en el rentat de cotxes a alta pressió, garantint la major eficàcia gràcies als seus sistemes exclusius, fàcils i flexibles per al client; Autonetoil és una xarxa de benzineres ‘Quality Low Cost’ que compta amb 14 centres a nivell nacional; Petronet és distribuïdora núm. 1 a Espanya de peces de carwash i, finalment, Washnet Factory, està especialitzada en la fabricació i instal·lació de centres de rentat.

Si t’interessa tenir més informació sobre Grupo Moure, sol·licitar disponibilitat per concertar entrevista amb algun dels seus portaveus o tens qualsevol consulta relacionada amb l’empresa, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres:

 

Marga Cañellas / Laura Sali Pérez

+ 34 689 688 822 / + 34 667 656 269

Departament de Comunicació

press@grupomoure.com 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors