Aquí la teva Reforma inicia la seva expansió internacional amb Master Franquícia a Mèxic

Aquí la teva Reforma, la primera companyia espanyola de franquícies de reformes, ha iniciat les seves operacions a Mèxic sota la marca Aquí la teva Remodelació.

 

 

Aquí la teva Remodelació ha participat a la Fira de la Franquícia de Mèxic i preveu assolir els 15 franquiciats el 2022.

El mercat de la reforma d’habitatges a Mèxic és de més de 300 milions d’euros amb enormes oportunitats de digitalització.

 

 

D’esq. a der.: Eduardo Arballo Malaxechavarría, Gustavo Barraza Miller i Francisco José Moreno Tobaruela, socis fundadors d’Aquí la teva Remodelació.

7 de juliol, 2022 – Aquí la teva Reforma ha iniciat la seva expansió internacional amb la seva primera franquícia a Mèxic. Gustavo Barraza i Francisco José Moreno són els emprenedors que han apostat per desenvolupar la marca a aquest país. Sempre estem seleccionant oportunitats d’inversió de Mèxic i quan vam descobrir Aquí la teva Reforma vam veure un negoci de gran potencial, ja que el mercat de la remodelació d’habitatges està a l’alça a Mèxic i té grans reptes al davant, com ara la digitalització o tenir una marca de referència”, indica Gustavo Barraza, director d’Operacions i soci fundador d’Aquí la teva Remodelació.

El model de negoci arriba a Mèxic sota la marca Aquí la teva Remodelació i amb molt bones perspectives de creixement. Aquest mes de juny hem participat a la Fira Internacional de Mèxic i l’acollida ha estat sensacional. A la mateixa fira vam tancar 2 franquícies i van sorgir nombroses oportunitats, amb 45 empresaris interessats en el projecte”, apunta Francisco José Moreno, director comercial i soci fundador d’Aquí la teva Remodelació. La companyia té com a objectiu tancar l’any amb 15 franquícies i assolir les 60 unitats el 2023.

El mercat de la reforma d’habitatges a Mèxic puja a més de 300 milions d’euros i s’estima que el 70% de les transaccions es fan de manera informal “sense cap mena de garantia ni seguretat per al consumidor” informa Moreno, que assenyala que “Aquí la teva Remodelació es dirigeix ​​a una classe mitjana àmplia, un consumidor que vol garanties i disseny a bon preu”.

Barraza destaca la part tecnològica de la franquícia, assenyalant que “això ens permet controlar tota la cadena de valor de la reforma i oferir seguretat als consumidors i als professionals”. Aquí la teva Reforma utilitza tecnologia blockchain i té una app de seguiment de reforma, entre d’altres eines.

Aquí la teva Remodelació Mèxic neix amb la intenció de posicionar-se al top of mind dels consumidors mexicans com una marca tecnològica, sostenible i amb garanties.

 

Sobre Aquí la teva Reforma

Aquí la teva Reforma és la marca líder de reformes d’habitatges i té com a objectiu principal millorar el benestar de les persones a ciutats sostenibles, emprant la tecnologia com a eix vertebrador. La xarxa compta amb 150 llicenciataris -model de negoci similar a la franquícia, però amb més autonomia per a l’emprenedor- ubicats a 50 ciutats espanyoles. La companyia ofereix als seus clients finançament per a la seva reforma a través de la plataforma Aquí Credit i gràcies als seus acords amb entitats bancàries. Aquí la teva Reforma, que va iniciar la seva activitat el 2019, va ser fundada per Francisco Morán i Enric Aparici.

Aquí la teva Remodelació és l’empresa amb què opera al mercat mexicà.

 

Marga Cañellas / Laura Sali Pérez

+ 34 689 688 822 /+ 34 667 656 269

Departament de Comunicació

marga@whitetabbit.site / laura@whitetabbit.site

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors