Grupo Moure anuncia els 10 finalistes de la iniciativa de RSC ‘Ens mou el demà’

La companyia ha anunciat els cinc finalistes de l’àrea de salut i els cinc finalistes de l’àrea de medi ambient entre un total de 156 entitats participants.

Els guanyadors de cada àrea rebran una dotació econòmica de 7.500 euros cadascun per invertir en els seus projectes respectius.

Les entitats finalistes a l’àrea de salut són Hospital Sant Joan de Déu, Fundació Dentistes sobre Rodes, Fundació Junts Autisme, Fundació Menudos Cors i NUPA. A l’àrea de medi ambient són Fundació Mona, Bona Gent, Fundació Vida Sostenible, AMICA i Global Action Plan.

 

 

Juliol 2022 – Grupo Moure, hòlding fundat el 1996, amb presència al sector energètic i carwash, ha anunciat els 10 projectes finalistes de la seva última campanya de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) ‘Ens mou el demà‘, la qual compta amb dos àmbits dacció: salut i medi ambient. D’entre les 156 entitats participants -116 de l’àrea de salut i 40 de l’àrea de medi ambient- s’han encongit 5 ​​finalistes de cada àmbit.

Fins dilluns que ve 11 de juliol els treballadors de Grupo Moure podran votar el seu projecte favorit a cada àrea a través d’un formulari creat expressament per fer-ho. Els dos guanyadors, els quals s’anunciaran durant el mes de juliol, rebran una dotació econòmica de 7.500 euros per invertir en els projectes respectius.

La iniciativa ‘Ens mou el demà’ reflecteix perfectament els valors de la nostra empresa“, manifesta Esther Rocasalbas, responsable de l’àrea de RSC de Grupo Moure. “Un dels nostres objectius principals és fomentar la solidaritat i conscienciar la societat de la importància de les nostres accions perquè aquestes tinguin un impacte positiu al món en què vivim i així poder optar per un futur millor“, explica l’experta.

Els 10 projectes sense ànim de lucre seleccionats a nivell nacional, els quals vetllen per la salut i el medi ambient, són els següents:

 

ÀREA DE SALUT

1. Hospital Sant Joan de Déu: La casa de Sofia. La Casa de Sofia és el primer centre d’atenció a la infància amb malalties minoritàries i cronicitat complexa d’Espanya que acull pacients a la fase final de vida.

2. Fundació Dentistes sobre Rodes: Clínica Dental Solidària Coloma Vidal. La Clínica Dental Solidària Coloma Vidal és una fundació sense ànim de lucre formada per dentistes, professionals de la salut i voluntaris de diferents sectors. L’objectiu principal d’aquest projecte és millorar la qualitat de vida de les persones ateses. No només se centra a millorar la funcionalitat i estètica de la boca en general, sinó que ajuda a recuperar l’autoestima del pacient ia propiciar que reprengui relacions socials i/o familiars.

3. Fundació Junts Autisme: Projecte EVI. Espai de Vida Independent. Les persones amb TEA tenen afectat el funcionament adaptatiu en major o menor grau i manifesten discapacitats importants que perduren durant tota la vida. Aquestes defineixen la seva dependència i la participació de la vida comunitària. Amb el projecte EVI s’ha demostrat que és possible adquirir aquests aprenentatges i incentivar un desenvolupament saludable i integrat, ja que aquesta adquisició no està relacionada tant amb el grau d’afectació sinó amb el tipus d’intervenció i els suports a què la persona té accés.

4. Fundació Menudos Cors: Campament dintegració per a adolescents amb cardiopaties. El programa integral de lleure i lleure de Menudos Cors organitza cada any, des del 2003, un campament d’estiu per a adolescents amb cardiopatia que compta amb activitats adaptades i supervisió mèdica.

5. NUPA: Suport psicològic per a pacients que no poden menjar ni beure per la boca i per a les seves famílies cuidadores. NUPA és l’única organització a Espanya que brinda suport integral a pacients amb fallida intestinal, nutrició parenteral i trasplantament multivisceral, així com a les famílies cuidadores. Aquest projecte cerca millorar la seva qualitat de vida oferint una ajuda integral. Entre els seus serveis ofereix suport psicològic i acompanyament a pacients i familiars.

 

ÀREA DE MEDIAMBIENT

1. Fundació Mona: Monaeduca: El Projecte dEducació Ambiental de Fundació Mona. La motivació d’aquest projecte rau en la necessitat d’apropar a l’educació reglada coneixements i valors annexionats a la relació de l’ésser humà amb la natura, amb l’objectiu de promocionar a l’alumnat el sentit crític i la presa de consciència de la nostra activitat al Planeta.

2. Bona Gent: L’Alqueria productes sans i naturals. Es tracta d’una escola agroecològica per a persones amb diversitat funcional intel·lectual on aprenen tècniques agrícoles per obtenir aliments amb totes les seves propietats naturals, preservant el medi ambient.

3. Fundació Vida Sostenible: Tallers “Redueix la teva petjada ecològica personal”. L’objectiu del projecte és formar i sensibilitzar la joventut sobre la importància de contribuir al desenvolupament sostenible, així com facilitar idees per reduir-la. Un dels seus projectes més notoris és l’eina “Calcula la mida de la teva petjada ecològica i aprèn com fer-la més petita”, la qual permet fer un càlcul de la petjada ecològica personal i rebre un informe de diagnòstic personalitzat.

4. AMICA: Educant sobre medi ambient, sembrant futur. El projecte Campus Diversia és una iniciativa col·laborativa impulsada per Amica, associació sense ànim de lucre constituïda el 1984, el propòsit de la qual és descobrir les capacitats de cada persona quan la discapacitat apareix a la seva vida, així com crear oportunitats per a la diversitat humana, implicant a la societat en el canvi que faciliti la participació en igualtat.

5. Global Action Plan: Sare Berdeak. Sare Berdeak és un projecte de Global Action Plan i un mecanisme per empoderar les persones que vulguin involucrar el seu entorn social en canvis cap a la sostenibilitat. Crea aliances entre entitats, empreses o persones que vulguin passar a l’acció i començar a treballar conjuntament en la millora de la sostenibilitat del territori i del planeta.

 

Sobre Grup Moure

Grupo Moure és un hòlding fundat el 1996 amb presència al sector energètic i carwash, entre d’altres, que engloba les empreses Elefante AzulAutonetoilPetronet i Washnet Factory. Elefante Azul, amb més de 30 anys d’experiència al sector, és la primera empresa europea pionera en el rentat de cotxes a alta pressió, garantint la major eficàcia gràcies als seus sistemes exclusius, fàcils i flexibles per al client; Autonetoil és una xarxa de benzineres ‘Quality Low Cost’ que compta amb 14 centres a nivell nacional; Petronet és distribuïdora núm. 1 a Espanya de peces de carwash i, finalment, Washnet Factory, està especialitzada en la fabricació i instal·lació de centres de rentat.

Si t’interessa tenir més informació sobre Grupo Moure, sol·licitar disponibilitat per concertar entrevista amb algun dels seus portaveus o tens qualsevol consulta relacionada amb l’empresa, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres:

 

Marga Cañellas / Laura Sali Pérez

+ 34 689 688 822 / + 34 667 656 269

Departament de Comunicació

press@grupomoure.com

 

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors