MBE Worldwide adquireix World Options

Per ampliar encara més la seva capacitat com a plataforma de comerç global per a empreses

 

 

Barcelona, ​​Espanya (18 de juliol del 2022) MBE Worldwide S.p.A. (“MBE”) es complau a anunciar l’adquisició d’una participació majoritària a World Options, un proveïdor de serveis de transport i logística amb més de 120 franquícies i agents al Regne Unit, Estats Units, Austràlia, Països Baixos i Bèlgica.

 

 

MBE Worldwide és una plataforma líder mundial que ofereix solucions de comerç electrònic, emmagatzematge, enviament, màrqueting i solucions d’impressió a pimes i particulars. El 2021, MBE va servir a més d’1.000.000 de clients empresa a tot el món, generant 1.010 milions d’euros (1.200 milions de dòlars) de facturació agregada a través dels seus més de 2.900 centres de servei a 53 països, i 24.000 milions d’euros (28.500 milions de dòlars) de valor brut de la mercaderia comercialitzada a través de les solucions de comerç electrònic PrestaShop.

World Options és un proveïdor de serveis de transport i logística, que atén més de 10.000 pimes amb totes les necessitats d’enviament, des de petits paquets fins a grans càrregues, tant en l’àmbit nacional com internacional. L’empresa opera a través d’una reeixida xarxa de franquícies i agents a tot el Regne Unit, els Estats Units, Austràlia, els Països Baixos i Bèlgica. L’adquisició representa un altre pas rellevant en el creixement de l’MBE, afegint una xarxa compromesa d’empresaris orientats a la venda i reforça la posició de l’empresa com a plataforma de comerç global per a empreses.

World Options és un excel·lent complement estratègic per a MBE gràcies a la seva orientació cap a les empreses, pel seu model de negoci centrat en les persones i el client, que encaixa perfectament amb el negoci i la cultura de MBE” ha dit Paolo FiorelliPresident i CEO de MBE. “Donem la benvinguda a World Options a la família MBE i esperem treballar plegats per continuar enfortint la nostra plataforma integrada – tant física com digital- per donar suport al creixement dels nostres clients”. “Aquest és un avenç emocionant per a World Options“, ha dit Stewart ButlerCEO i fundador de World Options. “Combinar forces amb MBE crea oportunitats úniques per fer créixer el nostre negoci de manera que beneficiï els nostres franquiciats i els nostres fidels clients, amb socis amb la mateixa experiència en la gestió d’una xarxa d’emprenedors basada en franquícies”.

 

Quant a MBE Worldwide

MBE Worldwide S.p.A. (“MBE”), una empresa privada amb seu a Itàlia, és un proveïdor de comerç global per a PIMES i particulars gràcies a la seva plataforma que ofereix solucions de comerç electrònic, emmagatzematge, enviament i màrqueting global per a PIMES i consumidors mitjançant operacions multimarca: PrestaShop , Mail Boxes Etc. (excepte Estats Units i Canadà), PostNet, PACK & SEND, Spedingo.com, AlphaGraphics, Multicopy, Print Speak, GEL Proximity i World Options. La combinació de la nostra plataforma física -que actualment compta amb més de 3.100 centres de serveis a 53 països amb més de 12.500 associats- amb la nostra plataforma de comerç electrònic PrestaShop va servir a més d’un milió de clients empresa el 2021, generant 1,07 mil milions d’euros (1,26 mil milions de dòlars) de facturació agregada i 24.000 milions d’euros (28.500 milions de dòlars) de valor brut de la mercaderia al comerç electrònic.

Per obtenir més informació, visiteu les pàgines web del Grup MBE Worldwide:

www.mbecorporate.com
www.prestashop.com/en
www.mbeglobal.com
www.postnet.com
www.packsend.com.au
www.spedingo.com/es
www.alphagraphics.com
www.multicopy.nl
www.printspeak.com
www.mbe.it
www.mbe.es
www.mbe.de
www.mbefrance.fr
www.mbe.pl
www.mbeportugal.pt
www.mbe.co.uk
www.gelproximity.com
es.worldoptions.com

 

 

Sobre World Options

Fundada fa aproximadament 20 anys, World Options és un proveïdor de solucions d’enviament per a clients empresos utilitzant el model de franquícia que compta amb més de 120 franquícies al Regne Unit, Estats Units, Austràlia, Països Baixos i Bèlgica, juntament amb més de 10.000 clients empresos. El negoci de World Options es gestiona a través de canals en línia, mitjançant una xarxa de franquiciats i agents sense locals comercials.

Per obtenir més informació, visiteu la pàgina web de World Options:

uk.worldoptions.com
us.worldoptions.com
worldoptions.eu

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors