Aquí Tu Reforma aterra a França conquerint el mercat d’Europa sud en el sector de la reforma

ESTRATÈGIA D’ INTERNACIONALITZACIÓ

La startup espanyola, que el 2024 celebra el seu cinquè aniversari, operarà a França sota la marca “Aquí Votre Renovation” a finals del primer trimestre del 2024 mitjançant el model retail dels seus Concept Stores.

 

El sector de la reforma a França genera més de 70 mil milions d’euros i es troba en ple auge gràcies als incentius governamentals per a les renovacions energètiques, que s’espera que es multipliquin per 10 a partir d’aquest any.

 

Actualment Aquí Tu Reforma és present a Espanya, Mèxic, Itàlia i França, i preveu seguir amb el seu pla d’expansió internacional amb focus als mercats de Portugal, Colòmbia i Brasil al llarg del 2024. 

 

Aquí Tu Reforma, startup líder en el sector de la reforma, segueix el seu pla d’expansió internacional, complint noves fites en la implementació del seu model de negoci. En aquesta ocasió, la marca ha anunciat el seu ingrés al mercat francès mitjançant la societat d’inversió Chantico MF i l’empresa Franchise Board, a través d’un contracte de màster franquícia per a l’administració del negoci en territori gal. L’ objectiu principal d’ aquesta operació és l’ expansió, creixement i posicionament en nous mercats.

 

D’aquesta manera, la marca serà present a França a través de la marca Aquí Votre Renovation. Franchise Board té àmplia experiència a efectuar soft landings per part d’empreses estrangeres al mercat francès, mitjançant una metodologia basada en els avantatges comercials i tecnològics de marques fortes.

 

El mercat de la franquícia al país franc existeix des de fa més de 50 anys, sent un dels més dinàmics del món, amb més de 2.000 xarxes, 80.000 punts de venda i més de 800.000 llocs de treball directes i indirectes. Aquesta sòlida posició del mercat de la franquícia es combina amb el context nacional del sector de la reforma, el qual genera més de 70 mil milions d’euros a França i que es troba en ple auge gràcies als incentius governamentals per a les renovacions energètiques, que s’espera que es multipliquin per 10 a partir d’aquest any. El govern francès aspira a fer més de 200.000 renovacions integrals subvencionades, que contrasten amb les 90.000 realitzades durant el 2023.

 

França es caracteritza per tenir un terç dels 37 milions de llars en categories E, F, i G d’eficiència energètica; situació que ha de ser revertida en la propera dècada perquè aquests immobles – 56% de cases i 44% de pisos – compleixin amb la normativa europea i puguin ser comercialitzats al mercat immobiliari.

 

Vincent Ladougne, president de Chantico MF, afirma que “l’aposta per la franquícia Aquí la teva Reforma respon a una oportunitat de mercat única. Tots els països d’ Europa s’ han de preparar per a la transició cap a sistemes energètics més sostenibles a causa de les noves normatives de sostenibilitat, les quals obligaran a renovar moltes llars. La tecnologia, l’assessorament personalitzat i el model Concept Stores de Aquí la teva Reforma facilitaran substancialment a les empreses de reformes existents i als nous operadors que actualment existeixen al país captar la major quantitat de treball i executar les rehabilitacions energètiques a temps“.

 

L’estratègia d’Aquí Votre Renovation a França

 

La construcció és el primer sector de les petites i mitjanes empreses a França, amb més de 400.000 empreses en ell, les quals no compten amb la força suficient per modernitzar-se. La presència de la marca Aquí la teva Reforma, que integra solucions tecnològiques i metodològiques per al creixement de les empreses de reformes, suposarà una revolució per al sector i la seva dinamització mitjançant la digitalització de processos, potenciar el màrqueting i l’assessorament personalitzat als seus franquiciats.

 

L’estratègia de la màster franquícia en aquest país se centrarà en el desenvolupament del negoci de les grans urbs com París, Marsella o Lió, passant després a ciutats mitjanes per potenciar la millora de les llars franceses. La presència de la marca es veurà potenciada per la instal·lació de les Concept Stores de Aquí tu Reforma, que es caracteritzen per retornar-li la confiança al client final, integrant tots els serveis necessaris per a l’execució d’una reforma a la seva llar, oferint pressupostos tancats, temps acotats d’obra i finançament a mida. Les primeres obertures de les Concept Stores d’Aquí Votre Renovation estan previstes per a finals del primer trimestre de 2024.

 

Sobre Aquí Tu Reforma

Aquí Tu Reforma, companyia líder de reformes a Espanya, va néixer el 2019 amb el propòsit de contribuir a millorar el benestar dels ciutadans mitjançant la construcció de ciutats més intel·ligents i sostenibles. Mitjançant la seva experiència de mercat, la tecnologia i la innovació, facilita el procés de contractar una reforma per al client final; i contribueix a la professionalització del sector acompanyant les empreses que ofereixen aquest servei.

Les seves palanques de creixement són la internacionalització, la tecnologia, la sostenibilitat, el model retail i el talent; construint un negoci basat en el model de llicència de marca que assegura preus sense sorpreses, entrega en els terminis acordats i garantia de dos anys per els clients finals.

Actualment està present en més de 330 localitats, administrant més de 130 llicències de marca i havent executat més de 2.000 projectes a Espanya. El 2022 va iniciar la seva estratègia d’escalament mitjançant el model de llicències al retail i a la data compta amb +25 botigues operatives i en procés d’obertura a les ciutats més rellevants d’Espanya. Ha aconseguit internacionalitzar-se a Mèxic, Itàlia i França i obrirà mercat pròximament a Colòmbia i Portugal.

L’empresa compta amb grans socis dins de la indústria per entregar solucions amb els millors materials de la major qualitat, així com finançament a la mida de la butxaca del client, amb taxes i condicions especials. Està participada per Iberdrola, Roca, Seaya Ventures, Encomenda i Banc Sabadell, entre d’altres.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors