‘Aquí Tu Reforma’ continua la seva expansió internacional aterrant a Itàlia

La companyia té com a objectiu consolidar-se com la primera marca global de rehabilitació de vivendes.

 

 

La marca líder de reformes d’habitatges a Espanya suma un nou mercat internacional després de Mèxic, tancant un acord de màster franquícia amb el Grup Lithium per a operar tot el país.

3 d’abril de 2023. Després d’arribar al #1 d’Espanya amb la major xarxa de professionals de la reforma i arrencar la seva expansió internacional a Llatinoamèrica, operant a Mèxic a ple rendiment, Aquí tu Reforma continua ampliant fronteres amb l’anunci d’Itàlia com el seu nou mercat.

L’ensenya operarà a Itàlia sota la marca Aqui La Tua Ristrutturazione, en un mercat europeu clau en la rehabilitació d’habitatges i edificis, per la seva avançada edat, igual que succeeix a Espanya. A Itàlia també es beneficien dels paquets d’ajudes Next Generation, focalitzats en la millora de l’eficiència energètica, i que Aquí tu Reforma pretén canalitzar a través de la seva entrada al país.

El grup Lithium com a grup operador de la màster franquícia a Itàlia, compta amb una àmplia trajectòria en retail, havent implementat i desenvolupat a Itàlia negocis d’èxit en règim de franquícia (Mr Wonderful, Scotta 1985 o Friking, entre diverses ensenyes que opera en cartera), en sectors tan diversos com moda, restauració, serveis i entreteniment.

Segons Elias Sisin, fundador i CEO de Lithium; “Nosaltres, com a Grup Lithium, hem incorporat en la nostra cartera de negocis la solució tecnològica perfecta per a la reforma o el restyling de la casa dels teus somnis. Estem convençuts que a Itàlia amb Aqui La Tua Ristrutturazione tenim la resposta innovadora a les exigències d’un mercat que evoluciona constantment. De la mà d’un equip de professionals de primera i de la més alta tecnologia mai vista en aquest sector, amb Aqui La Tua Ristrutturazione serem capaces de materialitzar i interpretar cada necessitat per a realitzar qualsevol tipus de reforma, oferint sempre la millor qualitat i servei possible”.

Un dels grans focus de la companyia en la seva expansió a Itàlia és la implementació de l’innovador model retail en règim de franquícia que Aquí tu Reforma ha dissenyat i que està donant grans fruits a Espanya i Mèxic.

En paraules d’Enric Aparici, director d’Internacionalització i CoFounder d’Aquí tu Reforma; “És el moment òptim per a aprofitar l’oportunitat que existeix en el sector de les reformes a Itàlia. La proposta de valor per a Aqui La Tua Ristrutturazione se centra en la combinació de diversos factors; la tecnologia que oferim, amb el desenvolupament d’un programari pioner en el sector adaptat a les necessitats dels reformistes, un model de retail per a franquícies provat amb gran èxit a Mèxic i Espanya, i l’aposta per la sostenibilitat. Estem convençuts que al costat del expertise de Grup Lithium en l’impuls i implementació de marques de retail serem una opció guanyadora i de gran rendibilitat per als nostres franquiciats”.

L’aposta d’Aquí tu Reforma ha estat recolzada per la confiança d’Iberdrola, Roca, Seaya Ventures, Encomenda o Banc Sabadell, els qui han participat en rondes de finançament per a impulsar el creixement de la companyia. Un creixement que es tradueix en una major xarxa de professionals de la reforma, nous països i el desenvolupament tecnològic de tot el sector per complet, amb la missió de fer realitat les reformes digitals.

Amb l’obertura d’Itàlia com a nou mercat, Aquí tu Reforma consolida la seva presència en el mercat internacional i preveu continuar creixent fora de les nostres fronteres al llarg del 2023, amb el pròxim focus en els mercats de Portugal i França.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors