“La demanda de coaching esportiu i d’entrenament personal creix amb força entre els usuaris fitness”

 

El líder mundial del fitness afirma que el 2022 ha vist créixer amb força el nombre de socis interessats a entrenar sota la guia i la supervisió dels seus coaches.


El principal objectiu: personalitzar i ajustar a les seves necessitats i reptes les sessions fitness per així millorar el seu rendiment esportiu i la seva salut física i mental.

Barcelona, ​​9 de febrer de 2023.- Anytime Fitness, la cadena de gimnasos més gran del món, confirma que la demanda d’entrenament personal s’està incrementant molt notablement en aquests darrers anys.

“Hem notat una potent demanda de coaching esportiu i entrenament personal entre els usuaris de fitness, amb una rellevància especial després de la pandèmia”, afirma Tim Devereaux, director general d’Anytime Fitness Iberia.

Les xifres d’Anytime Fitness indiquen que el 2022 ia escala global hi va haver un creixement del 79% als seus serveis de coaching i entrenament personal. Una data que dóna suport a la seva aposta per la filosofia del Coaching Model, l’objectiu del qual és adaptar i ajustar els seus plans d’entrenament a les exigències, necessitats i reptes de cada soci, tenint en compte la condició física, disponibilitat, motivacions i capacitats de cadascú .

Socis que, a més, posa al seu abast una tecnologia d’avantguarda perquè puguin entrenar tantes vegades com vulguin tant dins com fora dels seus clubs.

 

Espanya, entre els millors

Tot i que aquesta tendència ha estat registrada als més de 30 països on ja opera la franquícia, són cinc els que més demanda d’entrenament personal i coaching esportiu han experimentat el 2022. En aquesta llista hi ha Espanya, juntament amb Itàlia, Regne Unit , Filipines i Canadà.

 

Diferenciació de la competència

En els darrers anys la franquícia ha donat un impuls importantíssim als serveis disponibles als seus centres gràcies a la incorporació dels seus nous partners tecnològics Evolt i MyZone.

La filial a Espanya va començar aquesta integració el passat any i avui ja està disponible als seus quatre clubs corporatius, així com als seus centres franquiciats AF Foners (Mallorca) i AF Rubí (Barcelona).

Self Esteem Brands xifra en més d’un milió les anàlisis antropomètriques que els usuaris d’Anytime Fitness van fer a través d’Evolt l’any passat. Gràcies a aquest servei, avui, més d’un milió de persones coneix més sobre la seva composició corporal, les seves taxes basals o les necessitats de macronutrients amb què suplementar la seva alimentació per tal de millorar la seva salut.

 

Xifres rècord

La resposta que Anytime Fitness està donant a la demanda de fitness a tot el món contribueix que segueixi sent la franquícia de més ràpid creixement de la història en el seu segment. Entre el 2013 i el 2022 (i amb permís de la pandèmia), cada 19 hores va obrir un nou club AF al món.

Creada el 2002 als Estats Units, Anytime Fitness suma actualment més de 5.200 gimnasos als set continents. Una xifra que no deixa de créixer i de la qual els seus socis se’n beneficien a través del seu programa de reciprocitat mundial: cada clau de cada soci obre tots els clubs AF del món.

El 2022 més de 50.000 usuaris d’Anytime Fitness van dur a terme els seus entrenaments en un club de la cadena diferent del que van arribar originàriament.

 

Creixement de Self Esteem Brands

Les xifres positives d’Anytime Fitness no són les úniques que la matriu Self Esteem Brands, propietària a més de Basecamp, Waxing the City i Stronger U, ha registrat el passat exercici.

La filial Basecamp, un model basat en entrenaments d’alta intensitat o HIIT, ha crescut tant en nombre d’unitats com en nombre de socis durant l’any passat. Gràcies a la integració de la seva App amb Apple, Basecamp ha comptabilitzat el 2022 més de mig milió d’entrenaments dels seus socis, que van arribar a cremar un total de 200 milions de calories a tot l’exercici.

Per la seva banda, The Bar Method, especialitzada en entrenaments basats en els principis del ballet, també va aconseguir xifres positives l’any passat superant el primer milió d’usuaris i augmentant un 18% el nombre de classes.

Mentrestant, Waxing the City, la marca de centres d’estètica de Self Esteem Brands, va incrementar la taxa de satisfacció dels més de 310.000 clients en un 94%. Clients que a més han incrementat la despesa, superant el tiquet mitjà previ a la pandèmia.

La seva última adquisició, Stronger U, la marca d’assessorament nutricional virtual que pilota Self Esteem Brands des del juliol del 2021, també ha tancat un any positiu. Les seves xifres indiquen que 9 de cada 10 usuaris que van fer els seus controls setmanals sota les indicacions dels seus coaches nutricionals, van obtenir una millora de la composició corporal i de la confiança dipositada en si mateixos per mantenir uns hàbits d’alimentació i nutrició saludables.

Sota el seu prisma de millorar la salut física i mental de milions de persones a tot el món de forma holística, Self Esteem Brands compta amb més de 5.500 centres de les seves diferents marques a tot el món.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors