Autonetoil i Elefante Azul obren una nova estació de servei a Molins de Rei

Amb aquesta obertura, ubicada al Carrer del Pla número 3 de Molins de Rei (Barcelona), el hòlding ja suma 5 centres a Catalunya i consolida la seva expansió pel territori espanyol, amb especial focus a les Illes Balears, Galícia i la pròpia Catalunya .

 

Amb aquesta obertura, ubicada al Carrer del Pla número 3 de Molins de Rei (Barcelona), el hòlding ja suma 5 centres a Catalunya i consolida la seva expansió pel territori espanyol, amb especial focus a les Illes Balears, Galícia i la pròpia Catalunya.

 

Imatge del nou establiment Elefante Azul i Autonetoil a Molins de Rei.

 

6 d’octubre 2022 – La xarxa de benzineres ‘Quality low cost‘ Autonetoil i l’empresa pionera en rentat de vehicles a alta pressió Elefante Azul, totes dues pertanyents al hòlding Grupo Moure, obre el segon centre a Molins de Rei (Barcelona) amb l’obertura d’una nova estació de servei al Carrer del Pla número 3.

Amb aquesta nova inauguració, Grupo Moure suma ja cinc benzineres Autonetoil a tot Catalunya, consolidant així una manera d’expansió nacional i creixement que té com a objectiu augmentar la presència a les Illes Balears, Galícia i Catalunya. A nivell nacional, la xarxa d’estacions de servei ja compta amb 15 benzineres Autonetoil i 57 centres de rentat Elefant Blau.

Marcos Mourepropietari i fundador de Grupo Moure, ha mostrat el seu entusiasme amb aquesta nova obertura, “Catalunya és un dels mercats on més esforços invertim dins del nostre pla d’expansió”. De la mateixa manera, el directiu ha explicat que, com ja existia una benzinera i centre de rentat en aquest espai, “l’equip del Grup Moure ha dut a terme durant les darreres setmanes els treballs de neteja, manteniment i adaptació pertinents per complir els alts estàndards de qualitat de la marca”.

Serveis Autonetoil i Elefant Molins de Rei

La superfície total d’aquesta nova estació de servei mixta a Molins de Rei (Barcelona) és de 1.712 metres quadrats, on hi ha ambdós establiments. El repartiment és el següent: 455 m2 destinats a la benzinera Autonetoil i els restants 1.257 m2 per al centre de rentat Elefant Blau.

La benzinera Autonetoil compta amb un total de dos sortidors de pagament que ofereix dos tipus de producte: benzina sense plom 95 i gasoil. Tots dos es tracten de combustibles amb l’excepcional i habitual qualitat del grup, possible gràcies a la tecnologia de filtratge i additius utilitzats per millorar el rendiment del vehicle.

Per la seva banda, el centre de rentat Elefante Azul té un total de sis pistes de rentat a alta pressió, de les quals cinc són cobertes i una està a l’aire lliure per a vehicles més grans. El sistema d’autorentat Elefant Blau es basa principalment en l’ús d’aigua calenta, sabons i altres productes de neteja exclusius de la marca Elefant Blau i la utilització d’aigua osmotitzada, que elimina impureses i altres residus i permet un acabat extraordinari sense necessitat d’assecar el vehicle. El nou safareig Elefante Azul compta amb 4 aspiradors d’alta potència ubicats davant de les pistes de rentat, de molt fàcil accés.

Sobre Grup Moure

Grupo Moure és un hòlding fundat el 1996 amb presència al sector energètic i carwash, entre d’altres, que engloba les empreses Elefante AzulAutonetoilPetronetElefante Azul, amb més de 30 anys d’experiència al sector, és la primera empresa europea pionera en el rentat de cotxes a alta pressió, garantint la major eficàcia gràcies als seus sistemes exclusius, fàcils i flexibles per al client; Autonetoil és una xarxa de benzineres ‘Quality Low Cost’ que compta amb 14 centres a nivell nacional; Petronet és distribuïdora núm. 1 a Espanya de peces de carwash i, finalment, Washnet Factory, està especialitzada en la fabricació i instal·lació de centres de rentat.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors