Benestar psico-emocional a l’empresa

Psikered ajuda als equips humans de les empreses a adaptar-se als canvis, necessitat que s’ha fet encara més evident arrel de la pandèmia del COVID-19.

La pandèmia del COVID-19 ha fet més evident, amb molta força, l’efecte sobre les persones de la incertesa que generen situacions sobrevingudes sense control per part de qui en rep els efectes. Això afecta, lògicament, a les empreses. El benestar psico-emocional i social dels individus que les formen és un valor a recuperar pel benefici personal i col·lectiu que aporta.

Responent a aquest fet, l’AFC creu oportú homologar i difondre els serveis que ofereix una organització de professionals com Psikered per a la gestió, per part de les empreses, de l’adaptació als canvis dels seus equips humans, siguin propis o franquiciats.

El funcionament del servei és basa en una valoració personalitzada, cas per cas, de les necessitats que poden donar-se i actuar en conseqüència. Psikered, a més dels seus serveis d’atenció psico-social telefònica, concertada per videotrucada i/o presencial en consulta, disposa d’una APP, de fàcil ús, que aporta un seguiment i control dels factors bàsics per millor els hàbits dins i fora del entorn laboral, per aplicar-los selectivament.

Més informació: hola@psikered.com

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors