Balanç del 2020 i previsió del 2021 de Grup Moure

Grup Moure invertirà més de 2,5 milions d’euros en 2021, i preveu tancar l’any amb una facturació de 60 milions d’euros, un 20% més que el 2020

       

 

El holding amb presència al sector energètic i carwash va tancar el 2020 amb 32 establiments propis i 38 franquiciats entre les seves marques Elefant Azul i Autonetoil. Al llarg del 2021 obrirà 4 nous establiments.

Els plans d’expansió del grup contemplen, a més, un augment del 10% de la plantilla d’empleats.

De cara a 2021 Grup Moure afrontarà nous projectes, com el llançament d’una promoció especial d’Elefante Azul, per accedir a la franquícia mitjançant la transformació de centres ja existents.

Març, 2021 – Grup Moureholding fundat el 1996 amb presència al sector energètic i carwash, entre altres, que engloba les empreses Elefante AzulAutonetoilPetronet i Washnet Factory, va aconseguir una facturació de 50 milions d’euros el 2020 i va finalitzar l’any amb 56 centres de rentat Elefante Azul -21 d’ells propis i 35 en règim de franquícia-, i 14 estacions de servei Autonetoil -11 propis i 3 franquícies- repartides per tot el territori nacional. El 2021 preveu incrementar la facturació un 20%, arribant als 60 milions d’euros.

Pel que fa al 2021, Grup Moure preveu invertir més de 2,5 milions d’euros i la inauguració de 4 centres Elefante Azul i Autonetoil que integraran rentador i subministrament de carburant. Així mateix, l’estratègia d’expansió preveu un augment del 10% de la plantilla actual, formada per un total de 76 treballadors, entre oficines i pista, i un centenar d’empleats indirectes.

“L’objectiu és ampliar i millorar els nostres centres propis i franquícies per a establir-nos en més ciutats del territori nacional”, destaca Manel Montero, director general de Grup Moure. A més, afegeix: “Tot i la situació viscuda aquest any amb la pandèmia, s’han complert els objectius que havíem marcat. Hem dedicat temps i esforç, donant les millors condicions als nostres franquiciats i empleats per així mantenir l’alt nivell de qualitat que ens caracteritza”.

Autonetoil i el seu model de negoci pioner

Amb Autonetoil, la xarxa de gasolineres ‘Quality Low Cost’, Grup Moure ha estat pioner en convertir un model de negoci tradicional en una estació de servei 100% digitalitzada, la qual pot gestionar des d’un ordinador, tablet smartphone, sense necessitat de personal. No obstant això, tal com explica Montero, “des d’un primer moment es va decidir apostar per un model híbrid, que consta d’una gasolinera totalment digitalitzada, però amb assistència de personal, amb l’objectiu d’oferir un servei únic i exclusiu al client”.

En aquest context, Autonetoil, a diferència de la competència, és líder en el servei a peu de pista, oferint una cobertura de 6.00 a 22.00 hores en la gran majoria dels establiments. “Els nostres clients poden omplir un dipòsit de carburant (55 litres de mitjana) en menys de 3 minuts des que entren i se’n van amb el seu vehicle de l’estació. El nostre objectiu és que tinguin una experiència ràpida i neta”, finalitza Montero.

Nous projectes de Grup Moure

De cara a 2021 Grup Moure pronostica un creixement molt positiu de totes les marques que conformen el holding. Amb Autonetoil, a més dels 4 projectes que tenen en marxa per a aquest 2021, preveuen tancar noves parcel·les i iniciar les obres al llarg de l’any. D’altra banda, es troben en plena fase d’aconseguir certificats de compatibilitat urbanística per a altres parcel·les que estan gestionant. Marcos Moure, propietari i fundador de Grup Moure afegeix que “aquest any el nostre model d’expansió inclou adquirir estacions ja en funcionament i sumar-les al grup”.

“Pel que fa a Elefante Azul, afrontarem un dels projectes més ambiciosos de creixement mitjançant un nou model de negoci. Fins a la data havíem crescut mitjançant noves implantacions; però, a partir d’aquest any, llançarem una promoció especial per accedir a la franquícia mitjançant la transformació de centres ja existents” explica Moure. Amb aquest nou model, eliminaran la principal barrera d’accés a la franquícia: els costos econòmics.

Finalment, amb Petronet, es continuarà treballant per aconseguir la incorporació de noves referències, consolidant la venda a través de la botiga online, així com homologant a nous proveïdors que permetin donar solucions als clients. Aquesta línia de negoci s’ha reforçat gràcies a la incorporació d’un nou Director d’Àrea i d’un nou Director d’Enginyeria.

Washnet Factory, segueix innovant i millorant en la fabricació de centres de rentat i incorporant a clients de petrolieres. Es preveu la inversió d’ampliació en noves instal·lacions a causa del seu fort creixement.

Nova imatge de marca de Grup Moure

Recentment la companyia ha renovat la seva imatge amb l’objectiu de plasmar la veritable essència que hi ha darrere de cada marca: flexibilitat, ambició, solvència i capacitat de reaccionar amb èxit als grans reptes. Moure assegura que “l’objectiu és reforçar la nostra imatge per competir millor, generar notorietat i reconeixement, així com fomentar una cultura corporativa generadora de valor”.

Per materialitzar aquests canvis, l’empresa ha decidit modificar els logotips de Grup Moure, Autonetoil i Petronet, per reflectir la seva visió àmplia i flexible, cobrint les activitats actuals i futures del grup. Així mateix, s’han plantejat nous conceptes estratègics per posicionar a cada marca de manera clara, distintiva i rellevant. En aquest context, Grup Moure vol satisfer les necessitats dels clients, empleats i franquiciats, així com establir una estreta relació amb cadascuna de les seves marques.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors