Creixement de Century 21 New Estate a Barcelona malgrat la COVID-19

El 2020 l’oficina estendard de la marca a Barcelona ha aconseguit el rècord històric de vendes de la xarxa CENTURY 21 New Estate Espanya. La companyia facturarà 9 milions d’euros anuals i sumarà 250 agents immobiliaris en un termini de 5 anys.

Javier Ortega, CEO de CENTURY 21 New Estate atén entrevistes amb mitjans de comunicació, en format àudio o videotrucada.

Març 2021 – Malgrat que la pandèmia de la COVID-19 ha tingut efectes negatius en la gran majoria de les companyies, algunes, com és el cas de l’empresa immobiliària CENTURY 21 New Estate han aconseguit créixer positivament superant tota classe d’obstacles. En aquest context, l’oficina estendard de la marca a Barcelona ha aconseguit el rècord històric de vendes de la xarxa CENTURY 21 New Estate Espanya. Javier Ortega, fundador i CEO de la companyia assegura que “la COVID-19 no ha ajudat a vendre un 12% més de pisos a Barcelona, ​​passant de les 400 transaccions aconseguides el 2019 a les 450 en el 2020″.

Seguint aquesta mateixa línia i tenint en compte els resultats obtinguts al llarg d’aquests últims anys, la immobiliària preveu facturar 9 milions d’euros i sumar 250 agents immobiliaris en un termini de cinc anys. Ortega destaca que “gràcies a l’esforç de tot l’equip que forma part de l’empresa hem aconseguit augmentar la facturació en un any crític, en què la pandèmia ha generat una caiguda de les vendes al voltant del 25% en el sector immobiliari”.

La franquícia, que va començar la seva trajectòria a finals de 2016, ha aconseguit col·locar-se al capdamunt de la xarxa CENTURY 21 New Estate Espanya en un curt període de temps. Ortega indica que “tot això ha estat gràcies a decisions clau preses durant la pandèmia, com digitalitzar els processos o implementar una estratègia de màrqueting digital 360″.

 

Sobre CENTURY 21 New Estate

CENTURY 21 New Estate, integrada en el holding Homes Experience Group, és una agència immobiliària amb més de 20 anys d’experiència en real estate. Els seus fundadors, Javier Ortega i Francisco Morán, s’han format amb els millors coaches immobiliaris del món i, per això, en la formació contínua dels seus agents resideix un dels seus pilars de la companyia. A la seva seu central, situada en plena Eixample barcelonina, treballen més de mig centenar de professionals, amb previsió que la plantilla augmenti fins als 200 agents en el mitjà termini.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors