CREIX LA INDÚSTRIA DE FRANQUÍCIES IMMOBILIÀRIES A ESPANYA

donpiso obrirà 20 noves franquícies a Espanya el 2023, un 32% més.

La immobiliària incrementarà la seva xarxa d’oficines franquiciades de manera notable aquest any fins a 82 en total. En aquests moments compta amb 62 repartides als principals mercats, amb especial protagonisme a les províncies de Barcelona (16), Madrid (14), Màlaga (5), Biscaia (4), Guipúscoa (3), Las Palmas (3), Tenerife (3), Granada (2) i Tarragona (2).

La companyia ofereix una rendibilitat mitjana un 15% per sobre de la mitjana del sector. La inversió total necessària per a un franquiciat en donpiso oscil·la entre els 50.000€ i 80.000€, incloent-hi el fons de maniobra, i és recuperada després d’un any d’activitat.

El perfil del franquiciat més buscat són emprenedors, empresaris que pretenen diversificar el seu negoci, inversors, agents immobiliaris independents i franquícies i agències locals que no hagin pogut obtenir fins ara la rendibilitat desitjada.

 

Façana exterior de les oficines centrals de donpis a Madrid.

Març del 2023 – El mercat immobiliari espanyol comença a confirmar les seves bones expectatives de creixement per a aquest any. Amb la inflació sota control i unes dades estabilitzades pel que fa a compravendes, preu i taxa de desocupació, l’evolució positiva del mercat residencial està fomentant el creixement de la inversió i l’emprenedoria immobiliàries.

Així ho indiquen les darreres dades registrades per la xarxa immobiliària nacional donpiso durant els dos primers mesos de l’any, raó per la qual la companyia preveu augmentar un 32% el seu nombre d’oficines franquiciades durant aquest 2023, passant de les 62 actuals als 82 establiments a final d’any repartits als principals mercats del territori nacional.

Per províncies, donpiso compta amb una presència destacada a Barcelona, amb un total de 16 franquícies, seguida de Madrid (14), Màlaga (5), Biscaia (4), Guipúscoa (3), Las Palmas (3), Tenerife (3) ), Granada (2) i Tarragona (2). L’empresa també compta amb oficines en règim de franquícia a les províncies de Badajoz, Cantàbria, Girona, Guadalajara, Osca, Lleida, Navarra, Pontevedra, Salamanca i Saragossa. Serà en tots aquests mercats on donpis seguirà centrant els seus plans d’expansió durant aquest exercici.

Emiliano Bermúdez, subdirector general de donpiso, indica que “l’auge de l’interès per a l’obertura de noves franquícies és molt bon símptoma per a l’economia, i el segment immobiliari és un dels més rendibles per a aquest model empresarial de baix risc”. En aquest sentit, l’expert destaca que “en un moment d’incertesa com l’actual, obrir un negoci immobiliari amb la seguretat que aporta una marca ja consolidada al sector és una garantia per a molts emprenedors i inversors que volen aprofitar l’estabilitat i la rendibilitat del sector de l’habitatge respecte d’altres mercats d’inversió més volàtils”.

La inversió total necessària per a un franquiciat de donpis oscil·la entre els 50.000€ i 80.000€, incloent-hi el fons de maniobra, i és recuperada després d’un any d’activitat. El cànon d’entrada és personalitzat, depenent del perfil de cada candidat, mentre que el royalty s’acaba determinant en funció del potencial de la zona on s’ubiqui la franquícia. La companyia ofereix una rendibilitat un 15% per sobre de la mitjana del sector.

Es busquen franquiciats cada dia més ben preparats

El perfil del franquiciat més buscat són emprenedors amb àmplia formació especialitzada en el sector i experiència prèvia, empresaris que pretenen diversificar el seu negoci, inversors, agents immobiliaris independents i franquícies i agències locals que no hagin pogut obtenir fins ara la rendibilitat desitjada.

En aquest sentit, Emiliano Bermúdez posa èmfasi en la importància d’apostar pel talent i el capital humà, elements essencials per preservar el negoci immobiliari i un mercat residencial sanejat: “Una intermediació immobiliària de qualitat és fonamental per preservar l’accés de la ciutadania de un país al seu mercat immobiliari de manera segura i transparent. Les immobiliàries hem de continuar sent la garantia que qualsevol operació immobiliària es fa de manera correcta”, assegura el directiu.

El subdirector general de donpiso afegeix que “el creixement d´una empresa del sector sota el model de franquícia ha de ser controlat en tot moment per l´empresa matriu, assegurant-se que els seus franquiciats estan professionalment preparats per a l´exercici de la seva activitat“. En aquest sentit, donpiso compta des de fa més de 25 anys amb la seva pròpia Escola Immobiliària amb l’objectiu de dotar els seus professionals dels coneixements necessaris a les diferents àrees del negoci immobiliari en un context de permanent canvi i evolució.

Sobre donpis

donpiso és l’empresa degana del sector de la intermediació immobiliària a Espanya. Fundada el 1984, compta amb una important xarxa d’oficines en creixement progressiu a les principals ciutats del país. El seu alt volum de negoci li ha permès situar-se al capdavant del sector en volum d’intermediació de propietats, posicionant-se, així com una de les xarxes immobiliàries més importants d’Espanya amb índexs de satisfacció excel·lents. L’empresa ofereix serveis de compravenda, lloguer i reformes, i compta amb un equip que supera els 600 treballadors a tota la xarxa.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors