EXPANSIÓN AQUÍ TU REFORMA

Aquí la teva Reforma obre a Arturo Soria Plaza la primera botiga de reformes a un centre comercial d’Espanya.


 

 

La marca líder en reformes d’habitatges a Espanya ha elegit Arturo Soria Plaza per obrir la

primera franquícia en un centre comercial.

La companyia compta amb més de 156 franquícies al nostre país i és present a Mèxic, Itàlia i Colòmbia.

Aquí la teva Reforma té la missió de millorar el benestar de les persones a ciutats sostenibles, amb una clara aposta per la tecnologia.


La marca líder de reformes d’habitatges a Espanya, Aquí tu Reforma ha escollit Arturo Soria plaza, propietat de MERLIN Properties per obrir la seva primera botiga en un centre comercial al nostre país. D’aquesta manera, aquest complex continua posicionant-se com a referent per al públic exigent, que requereix atenció personalitzada i que demana productes i serveis exclusius d’alta qualitat.

Aquesta inauguració no només augmenta la xarxa de botigues d’Aquí la teva Reforma, que compta amb un total de 156 franquícies al nostre país i és present a Mèxic, Itàlia i Colòmbia, sinó que també marca una fita a Espanya: és la primera botiga de reformes en un centre comercial. Fins ara cap ensenya no havia obert una botiga d’aquest sector en aquests espais, i des d’Aquí la teva Reforma estan decidits a tenir lloc en espais de màxima visibilitat com són els centres comercials. I ho fan ara amb una fita sense precedents a la història del retail del nostre país.

Aquí la teva Reforma és una companyia dedicada a les reformes de la llar i la rehabilitació de façanes, que ofereix una solució integral als clients: terminis tancats per contracte i opcions de finançament. La companyia aposta per la sostenibilitat -reconeguda amb el premi en aquesta categoria dels premis anuals de La Razón- i la tecnologia -amb el programari més potent de reformes del mercat-.

En aquest nou establiment destaca la dinàmica organització del seu espai, on se segmenten les zones d’exhibició de producte, la zona de descans, l’àrea d’atenció i la sala de creativitat, que permet oferir al client la creació de projectes personalitzats a funció de les seues demandes i necessitats.

Francisco Morán, CEO i cofounder d’Aquí la teva Reforma ha explicat que “som la primera marca de reformes a obrir botigues a centres comercials, espais d’altíssima visibilitat. Un moviment que era un pas natural a l’estratègia de la marca, ja que busquem estar a prop del consumidor, digitalitzar les reformes i garantir el benestar dels nostres clients, oferint una experiència única a les nostres botigues“.

 

Sobre Aquí la teva Reforma

Aquí la teva Reforma és la marca líder de reformes a Espanya i compta amb presència a Mèxic, Itàlia i Colòmbia. Està participada per Iberdrola, Seaya (fons de Glovo o Cabify) i Banc Sabadell, entre d’altres. La seva missió és millorar el benestar de les persones a ciutats sostenibles i la seva gran aposta és la tecnologia, a través de la qual volen digitalitzar les reformes. Les botigues Aquí la teva Reforma se centren en l’experiència del client per fer de la reforma de casa un viatge ple d’emocions. La companyia ofereix terminis tancats per contracte, finançament a mida i dos anys de garantia després de la reforma, vetllant per fer un treball de qualitat en els terminis de temps promesos.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors