Anytime Fitness, escollida Millor Franquícia de Fitness de 2023

El líder mundial del fitness ha sumat un nou èxit al seu ja dilatat palmarès en haver rebut el premi a la Millor Franquícia de Fitness del món del 2023 als Global Franchise Awards.

Lliurats a la convenció de l’Associació Internacional de Franquícies (IFA), celebrada el cap de setmana passat a Las Vegas, Nevada. Aquest guardó reconeix el creixement i desenvolupament d’Anytime Fitness a tot el món, amb els seus més de 2.300 franquiciats i cinc milions de socis que cada dia entrenen de la mà per millorar la salut física i mental, el benestar i la qualitat de vida, en línia amb la filosofia amb què Anytime Fitness va ser creada el 2002.

Anytime Fitness, la cadena de gimnasos més gran del món, ha rebut el Premi a la Millor Franquícia de Fitness de 2023 als Oscar de la franquícia, els Global Franchise Awards. Aquests premis, lliurats a la convenció de l’Associació Internacional de Franquícies (IFA), celebrada a Las Vegas, Nevada, fa només uns dies, estan considerats els més prestigiosos a escala mundial per al sector de la franquícia.

“És un honor veure reconegut el creixement i desenvolupament de la nostra franquícia a tot el món, i una motivació enorme veure com ens premien pel lideratge de la nostra marca i la força col·lectiva que aconseguim amb els nostres més de 2.300 franquiciats a escala global”, assegura Tim Devereaux, director general d’Anytime Fitness Iberia, on la marca ja compta amb 39 clubs operatius –quatre corporatius i 35 franquiciats– i prop de 40.000 socis.

 

Reconeixement a la xarxa global

El premi a la Millor Franquícia de Fitness de 2023 va ser recollit a Las Vegas per Kristen Geronsin, directora de Mercat Internacional d’Anytime Fitness, i per Jennifer Yiangou, vicepresidenta sènior d’Administració de Franquícies de la cadena a escala global, a la convenció anual de l’Associació Internacional de Franquícies.

Un esdeveniment en què es van donar cita la flor i nata de la indústria de les franquícies a tot el món i en què conferenciants i ponents de primer nivell van analitzar quines són les estratègies per al creixement d’aquest model de negoci i quines les oportunitats per a seguir desenvolupant-ho a tot el món

El futur de la franquícia, a debat a la IAF

Kristen Geronsin va participar, de fet, en representació d’Anytime Fitness en una taula rodona en què es va analitzar com es pot adaptar un concepte de negoci als mercats internacionals, tal com fa Anytime Fitness als més de 30 països on opera .

“Va ser un esdeveniment en què els presents ens vam sentir empoderats i plens d’energia gràcies a l’excel·lent contingut que va haver-hi i als enriquidors debats que es van produir al voltant del sistema de franquícies”, assegura la directora de Mercat Internacional d’Anytime Fitness.

“Tenir experts de tot el món i de la nostra indústria reunits en un sol lloc per compartir idees i millors pràctiques és una gran oportunitat per reflexionar sobre el que estem fent i volem fer en el futur i des de ja, al nostre present. Un present en què agraïm la feina i la confiança que els nostres franquiciats han dipositat i dipositen a la nostra marca, a la qual junts seguim empenyent en el seu lideratge, tal com testifiquen premis com aquest”, matisa.

 

Premis internacionals

El premi a la Millor Franquícia de Fitness del 2023 als Global Franchise Awards se suma a l’enorme palmarès de guardons que Anytime Fitness ha aconseguit en els seus 21 anys d’existència al món, i als seus 11 anys d’història a Espanya.

A nivell internacional, Anytime Fitness va ser de nou inclosa a l’últim rànquing fet fins ara per la prestigiosa revista Entrepreneur de les 10 millors franquícies del món. El 2022, la cadena es va situar a més al lloc 23 de la classificació que aquesta publicació va dur a terme amb les 200 franquícies de major creixement a escala global.

El reconeixement que Entrepreneur va fer el 2022 d’Anytime Fitness es repeteix any rere any des de fa més d’una dècada. De fet, la cadena ha estat entre les deu millors franquícies del món fins a vuit vegades en els darrers 15 anys. Un temps en què sempre ha figurat de manera consecutiva i sense cap interrupció en la classificació de les millors franquícies globals feta per aquesta publicació.

 

Guardons a Espanya

Al nostre país, per la seva banda, Anytime Fitness té l’honor d’haver estat premiada diverses vegades i per diferents entitats. El novembre del 2017, la franquícia va rebre el premi a la Franquícia estrangera amb més desenvolupament a Espanya, de mans d’El Economista Franquicias, Banc Sabadell i l’Associació Espanyola de Franquiciadors; l’any 2020, el Premi a la Franquícia més destacada al mercat català, atorgat per l’Associació de Franquícies de Catalunya (AFC), de qui també rebria el Premi al Millor Equip de Màrqueting i Comunicació d’una franquícia el 2021.

“Els premis ens animen a seguir, a mantenir viva la nostra flama per portar la salut a tots els racons del planeta. El nostre enfocament holístic de la salut, integrant la part més física amb la mental, ens fa únics al món. El nostre model de negoci és recolzat per inversors i pels socis que cada dia confien en nosaltres per continuar millorant la seva qualitat de vida. Aquests premis no fan altra cosa que reforçar el que ja sabem: som la solució que milions de persones busquen a tot el món per cuidar-se, i seguirem sent-ho per arribar a més i més lluny”, conclou Tim Devereaux

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors