FranquiShop Barcelona

La fira se celebrarà presencialment el dijous 24 de març,de 9:30 a 18 hores.

Les associacions espanyola i catalana de franquícies estaran assessorant els emprenedors a FranquiShop Barcelona

L’Associació Espanyola de Franquiciadors (AEF) i l’Associació de Franquícies de Catalunya (AFC) també estaran donant suport als socis que exposaran a la fira: Aquí la teva Reforma, Banc Sabadell, Carrefour, D-ungles, DIA, Ecox 4D-5D, Eroski, Look & Find, Mail Boxes Etc., McDonald’s, Mr Jeff i Oh my Cut!, a més de comptar amb l’assessorament de Carmila

 

Dimarts 22 de març de 2022.- L’Associació Espanyola de Franquiciadors (AEF) i l’Associació de Franquícies de Catalunya (AFC) col·laboraran i estaran exposant a la Fira de Franquícies FranquiShop Barcelona 2022, que tindrà lloc de manera presencial a l’Hotel Novotel Barcelona City (Avinguda Diagonal, 201), el dijous 24 de març de 9.30 a 18 hores. Un esdeveniment en què exposaran més de 50 marques, amb què els visitants podran interactuar directament.

Serà la desena edició de FranquiShop Barcelona, ​​una fira on aquells emprenedors i inversors que es plantegin obrir una franquícia, poden inscriure’s de forma gratuïta i concertar cites prèvies amb les ensenyes que siguin del seu interès, a través de la pàgina web: https://ferias.franquiciasfranquishop.es/feria/feria-franquícias-barcelona-2022

En paraules d’Eduardo Abadía, Director Executiu de l’AEF, “continuem exposant a les fires que organitza FranquiShop per diferents ciutats d’Espanya, i en aquesta ocasió serem a Barcelona, ​​assessorant els emprenedors que ens visitin, així com recolzant els nostres socis presents a la fira”.

Alhora, Xavier Vallhonrat, President de l’AFC, assegura que “en aquesta nova edició de FranquiShop Barcelona tornarem a complir amb el nostre paper de resoldre qualsevol dubte o facilitar informació referent al sistema de franquícies, a totes aquelles persones que s’acostin al nostre estand”.

Així mateix, en aquesta Fira de Franquícies i Emprenedors estaran exposant algunes empreses associades a l’AEF, com Aquí la teva Reforma, Banc Sabadell –entitat col·laboradora de l’esdeveniment–, Carrefour, D-ungles, DIA, Ecox 4D-5D, Eroski, Look & Find , Mail Boxes Etc., McDonald’s, Mr Jeff i Oh my Cut!, a més de comptar amb l’assessorament de Carmila (lloguer de locals comercials).

 

Quant a l’AEF

L’Associació Espanyola de Franquiciadors (AEF) es va fundar fa 28 anys i actualment està integrada per 188 socis, la facturació dels quals representa el 62 % del volum de negoci que genera el sistema de franquícies a Espanya.

Els objectius de l’AEF són representar i vetllar pels interessos de la franquícia al nostre país, així com fer d’interlocutor davant l’Administració i donar-la a conèixer en altres mercats, a través de la seva presència a diferents fires de franquícies internacionals.

Alhora, l’AEF és membre del Consell Mundial de Franquícies (World Franchise Council, WFC) i de la Federació Europea de la Franquícia (EFF).

 

http://www.franquiciadores.com/

 

Tota l’actualitat de l’AEF es pot seguir a les xarxes socials:

https://www.facebook.com/franquiciadors

https://twitter.com/AEFranquiciador

Observatori de la Franquícia a Espanya: https://www.linkedin.com/groups/4863136

AEF: https://www.linkedin.com/company/27163850/

http://www.youtube.com/c/AssociacióEspanyoladeFranquiciadors

 

Per ampliar informació, concertar entrevistes o sol·licitar material gràfic:

Juan Carlos Martín

Director de Comunicació

Associació Espanyola de Franquiciadors (AEF)

Mòbil: 607 999 866

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors