Jornada M&A

El Private Equity com a soci empresarial. Suport al creixement del negoci i intervenció en processos de venda

SAVE THE DATE

Data: Dimarts, 15 de març de 2022
Hora: De 9.00h a 12.30h
Lloc: Hotel Majestic (Passeig de Gràcia, 68). BARCELONA.

Com arribar

Després d’un període d’incertesa en les operacions de M&A, a causa de la pandèmia, l’activitat en aquest sector s’ha reactivat en els darrers mesos. Els Private Equity tenen liquiditat per invertir en companyies i projectes empresarials, i això ha tornat l’alegria al mercat.

En aquesta Jornada organitzada per Fieldfisher, tractarem d’aprofundir, d’una manera molt pràctica i il·lustrativa, en les alternatives que tenen els empresaris, especialment les empreses familiars, bé de conjugar el creixement o el desenvolupament d’un pla d’expansió, valorar l’adquisició de una altra companyia, o fins i tot donar sortida a l’empresa en cas de manca de successió empresarial, tot això amb la intervenció d’un fons d’inversió, valorant igualment l’opció de finançament bancari en funció del projecte de què es tracti.

Aquestes qüestions es debatran a les dues taules rodones que, organitzades per Fieldfisher, tindran lloc el proper dia 15 de març, a l’Hotel Majestic de Barcelona. Comptarem amb la presència de diversos PE, empresaris que han passat per alguna d’aquestes experiències al passat i experts en el món de la banca.

Descarregar programa


Fieldfisher.es | Darse de baja | Preferencias

 

En virtud de lo que establece la normativa de protección de datos y de servicios de la sociedad de la información, le comunicamos que el responsable del tratamiento de sus datos personales es Fieldfisher, el nombre comercial de Jausas Legal y Tributario SLP, miembro de Fieldfisher Global , con domicilio en el Passeig de Gràcia nº103, Planta 7, 08008, Barcelona y teléfono (+34) 93 415 00 88, que trata sus datos, entre otros fines, para el envío de comunicaciones comerciales con su consentimiento como base legal, el cual, puede revocar en cualquier momento. Si no desea seguir recibiendo nuestros correos electrónicos, indíquenoslo enviando un e-mail detallando su solicitud a protecciondatos@fieldfisher.es. Amplíe la información sobre el tratamiento de sus datos accediendo a nuestra Política de privacidad en www.fieldfisher.es o haciendo clic aquí.

En el supuesto de que no desee recibir las referidas comunicaciones comerciales, por favor indíquenoslo haciendo clic en el siguiente enlace:

Unsubscribe from this list or update subscription preferences

Copyright © *2022* *JAUSAS*, All rights reserved. Our mailing address is: info.spain@fieldfisher.es

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors