Petronet i Washnet Factory participaran a la XVI edició de Motortec el 2022

Les dues empreses, pertanyents a Grupo Moure, comptaran amb un estand on ubicaran equips de rentat Washnet Factory i peces de recanvi i solucions que ofereix Petronet per a centres de rentat d’alta pressió per a vehicles.

Marcos Moure, propietari i fundador de Grupo Moure, assegura que aquesta participació a Motortec els permetrà obtenir “visibilitat com a empresa líder” i “presentar les innovacions al sector”.

 

Febrer 2022 – Petronet Washnet Factory, empreses pertanyents al hòlding de Grupo Moure, especialitzades en distribució de peces de carwash, i fabricació i instal·lació de centres de rentat d’alta pressió, respectivament, participaran per tercera vegada a la XVI edició de Motortec, que tindrà lloc entre el 20 i el 23 d’abril a l’IFEMA Madrid. Ambdues companyies comptaran amb un estand ubicat al pavelló 9, número 9E10. S’hi exposaran equips per als centres de rentat de la marca Washnet Factory i peces de recanvi i les solucions especials per als centres de rentat d’alta pressió que ofereix Petronet.

A més, es pretén potenciar la web de Petronet (www.petronet.es) com a referent en el sector per a la compra en línia de peces de recanvi, fent èmfasi en l’ampli catàleg de producte actualitzat que compta amb més de 5.000 referències i amb uns terminis de lliurament exprés de 24 a 48 hores.

En el cas de Washnet Factory, a banda de presentar les novetats en solucions per a equips de rentat, s’aprofitarà l’ocasió per potenciar el llançament de la nova web (www.washnet.es).

Fira Internacional de la Indústria i Postvenda de l’Automoció, Motortec

Amb 16 edicions al darrere, Motortec s’ha convertit en la principal convocatòria per a la indústria de la Posvenda de l’Automoció del Sud d’Europa. Durant aquests 4 dies, els professionals del sector presentaran les seves propostes innovadores, així com els darrers avenços i eines tecnològiques del sector.

Motortec, a més, serà la primera gran cita firal al calendari europeu d’aquest sector i acollirà totes les àrees que engloben la Indústria i Posventa de l’Automòbil, com són: Recanvis i Components, Reparació i Manteniment, Accessoris i Customització, Estacions de Servei i Sistemes, Pneumàtics i Bateries, i Vehicle Industrial.

El 2022 s’espera que hi participin empreses de 16 països diferents entre els quals destaquen Luxemburg, Grècia, Regne Unit, Bèlgica, Alemanya, Turquia, Països Baixos, França, Bielorússia o Iran, entre d’altres.

“A Grupo Moure ens sentim orgullosos de poder estar en una edició més a través de Petronet i Washnet Factyory en una fira referent a nivell europeu al sector, com és Motortec. Participar com a expositor ens aporta una gran visibilitat com a empresa i ens ofereix una oportunitat única per presentar les innovacions al sector”, finalitza Marcos Moure, propietari i fundador de Grupo Moure.

Sobre Grupo Moure

Grupo Moure és un hòlding fundat el 1996 amb presència al sector energètic i carwash, entre d’altres, que engloba les empreses Elefante AzulAutonetoilPetronet i Washnet Factory. Elefante Azul, amb més de 30 anys d’experiència al sector, és la primera empresa europea pionera en el rentat de cotxes a alta pressió, garantint la major eficàcia gràcies als sistemes exclusius, fàcils i flexibles per al client; Autonetoil és una xarxa de benzineres ‘Quality Low Cost’ que compta amb 14 centres a nivell nacional; Petronet és distribuïdora núm. 1 a Espanya de peces de carwash i, finalment, Washnet Factory, està especialitzada en la fabricació i instal·lació de centres de rentat.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors