L’AEF edita el Llibre Oficial FRANQUÍCIES 2023

És una Guia de consulta que ofereix continguts pràctics i útils per als emprenedors interessats a conèixer lactualitat daquest model de comerç

 

Elaborat per l’Associació Espanyola de Franquiciadors,

és una referència per al sistema de franquícies

 

Dimarts 13 de desembre de 2022.- L’Asociación Española de Franquiciadores (AEF) ha editat, per 27è any consecutiu, el Llibre Oficial de l’AEF FRANQUÍCIES 2023, en les 108 pàgines del qual s’inclou informació pràctica i d’utilitat per a tots aquells emprenedors interessats en formar part d’aquest sistema de negoci, recollint les activitats principals realitzades per l’Associació entre setembre de 2021 i octubre de 2022: la participació en fires i esdeveniments; el canvi de regulació de la franquícia a Europa; les activitats institucionals; els nous informes que s’han presentat, La Dona a la Franquícia 2021 i La Franquícia a Madrid 2021, a més dels habituals, com l’Observatori de Jurisprudència de Franquícies 2021; les dades de contacte de les xarxes associades a l’AEF i els serveis que s’hi ofereixen, i un repàs als 30 anys d’història de l’AEF, des del seu naixement el 1993.

El Llibre Oficial de l’AEF és un referent al món de la franquícia, i es pot visualitzar íntegre i gratuïtament a la pàgina web de la pròpia AEF, a l’apartat http://www.buscofranquicia.com/. Així mateix, està disponible a les oficines de l’AEF a Madrid (Passeig de la Castellana, 135) i Barcelona (Passeig de Gràcia, 118, principal), i físicament en tots aquells esdeveniments de franquícia que s’organitzin al llarg del proper any 2023 .

En paraules de Luisa Masuet, Presidenta de l’AEF, “el nostre Llibre Oficial FRANQUÍCIES s’està editant des de fa 27 anys i s’ha convertit en una referència per al sistema de franquícies, per tota la informació pràctica i d’actualitat que ofereix a les seves pàgines”. A més, afegeix que “tot i la difícil conjuntura que vivim avui dia, des d’aquesta Guia volem animar totes aquelles persones que vulguin formar part de la franquícia, bé com a franquiciador o com a franquiciat, que s’endinsin en aquest model de negoci de la mà de l’AEF, a través d’aquest llibre oficial”.

Per la seva banda, Eduardo Abadía, Director Executiu de l’AEF, afirma que “un any més tornem a editar el nostre Llibre Oficial, en què oferim informacions útils i detallades de tot allò que passa a la franquícia i, sobretot, de les activitats que realitzem a l’AEF des del setembre del 2021 fins a l’octubre del 2022, sempre amb l’objectiu posat a representar aquest sistema de negoci, en aquells actes i esdeveniments que s’organitzin”.

 

Sobre l’AEF

L’Associació Espanyola de Franquiciadors (AEF) es va fundar fa 29 anys i actualment està integrada per 187 socis, la facturació dels quals representa el 62% del volum de negoci que genera el sistema de franquícies a Espanya.

Els objectius de l’AEF són representar i vetllar pels interessos de la franquícia al nostre país, així com fer d’interlocutor davant l’Administració i donar-la a conèixer en altres mercats, a través de la seva presència a diferents fires de franquícies internacionals.

Alhora, l’AEF és membre del Consell Mundial de Franquícies (World Franchise Council, WFC) i de la Federació Europea de la Franquícia (EFF).

      https://www.facebook.com/franquiciadores

          https://twitter.com/AEFranquiciador

        Observatorio de la Franquicia en España: https://www.linkedin.com/groups/4863136

                       AEF: https://www.linkedin.com/company/27163850/

    http://www.youtube.com/c/AsociaciónEspañoladeFranquiciadores

Per ampliar informació, concertar entrevistes o sol·licitar material gràfic:

Juan Carlos Martín

Director de Comunicació

Associació Espanyola de Franquiciadors (AEF)

Mòbil: 607 999 866

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors