L’Associació de Franquícies de Catalunya entrega els seus premis anuals

Enguany se celebra la quarta edició dels “Premis Franquícies de Catalunya”

 

 

 • Els Premis reconeixen públicament a les empreses i persones que més s’han distingit en l’entorn de la franquícia.
 • D’entre els 10 guardons, destaca el de millor CEO d’una franquícia radicada a Catalunya per Valter Rosso, de Gelati Dino, entre d’altres.

Barcelona, 21 de desembre de 2022.- L’Associació de Franquícies de Catalunya (AFC) ha entregat els “Premis Franquícies de Catalunya 2022”, amb el patrocini de RibéSalat, en un acte a la Sala d’Actes del Centre Cívic Vil·la Urània. L’objectiu d’aquests premis, que enguany celebren la seva quarta edició, és donar visibilitat i premiar la gestió d’empreses i persones relacionades amb el sistema de franquícia, amb seu a Catalunya o directament implicades en aquest mercat.

Un Jurat constituït per representants del món de la franquícia, de l’advocacia i dels sectors financer i periodístic ha decidit atorgar aquest premis, repartits en 10 categories, a les següents empreses i persones:

 • A la franquícia catalana amb millor projecció en el mercat català: GELATI DINO
 • A la franquícia catalana amb millor projecció en el mercat espanyol: SABWAY
 • A la franquícia catalana amb millor projecció internacional: EQUIVALENZA
 • A la franquícia no catalana amb millor projecció en el mercat català: KUMON
 • A la franquícia catalana amb millor política de RSC i sostenibilitat: GRUPO MOURE
 • A la franquícia radicada a Catalunya amb millor equip d’expansió i/o màrqueting franquiciador: UDON
 • Al millor CEO d’una franquícia radicada a Catalunya: VALTER ROSSO de Gelati Dino
 • Al millor franquiciat/ada d’una xarxa catalana: JOEL ESTELLER, VÍCTOR FLORES i ADRIÀ DELGADO, empresaris de POLO NAILS TOP 20, SL franquiciats de HELLO NAILS.
 • Al millor franquiciat/ada a Catalunya d’una xarxa no catalana: ANNA GASCONS TARRÉS, empresària franquiciada de LA BOTICA DE LOS PERFUMES.
 • A la franquícia amb els millors mètodes pel perfeccionament de les relacions franquiciador – franquiciats: CARREFOUR EXPRESS

El President de l’AFC i Membre Honorífic de l’AEF, Xavier Vallhonrat, ha destacat que “Per quart any consecutiu, hem tornat a organitzar els Premis Franquícies de Catalunya amb l’objectiu de reconèixer públicament a les empreses que més s’han distingit en el nostre sistema de franquícies. I ho fem, sobre tot, valorant a les persones; així, enguany podem veure premiats 1 director general, 4 franquiciats i els 6 diferents equips de gestió que en fet possible aconseguir algun d’aquets 10 premis per a les seves empreses.”

Sobre l’Associació Catalana de Franquiciadors 

L’Associació Catalana de Franquiciadors neix a Barcelona l’any 2015 amb l’objectiu de promocionar i representar el sistema de franquícies català, afavorint-ne la seva expansió i facilitant l’entesa entre franquiciadors i franquiciats. Actualment compta amb 43 associats, tots ells compromesos amb el compliment de les bases ètiques recollides en el Codi Deontològic Europeu de la Franquícia. Entre els seus serveis, l’ACF ofereix assistència i informació per a nous franquiciadors i franquiciats. També publica las estadístiques del sistema de franquícies a Catalunya, disponibles a www.franquiciescat.org

 

Per a més informació:

info@franquiciescat.org

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Notícies Anteriors